Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aktaş resmen aday!

CHP Darıca ilçe başkan adayı olan Gökhan Aktaş  adaylığını Darıca Özdemir Düğün Salonu’nda gerçekleştirdiği programla duyurdu.

Aktaş resmen aday!
02 Aralık 2019 - 11:29
 CHP’nin 31 Mart seçimlerinde Darıca’da önemli bir rol kat ettiğini, bir sonraki seçimlerde Darıca Belediyesi’nde CHP bayrağını dalgalandıracaklarını ifade eden Gökhan Aktaş, “Katılımcı ve şeffaf bir yönetim için, geçmişin deneyimlerinden faydalanarak günümüze hitap edecek çözüm yolları için, ktuplaşma ve gruplaşmalardan uzak, planlı ve bilinçli üye yapımını sağlamak, belediye meclis üyelerimizle daha güzel bir Darıca için omuz omuza aktif çalışmalar yapmak, mahalle birimlerimizi tekrar yapılandırmak, kadın ve gençlik kollarımızı yönetim kadrolarımızın içinde daha da aktifleştirmek için aday oldu. En önemlisi Yerelde millet ittifakı bileşenlerini oluşturan yanı demokratik güç bileşenleriyle kurulan birlikteliği koruyarak daha fazla güçlendirecek politikalr üretmek için desteğinizi istiyorum.”dedi. 
Aktaş sözlerine şöyle devam etti; “Bizlerin çocuklarımıza karşı partimize oy veren onbinlerce insana ve toplumun diğer katmanlarına karşı sorumluluklarımız var. Bizler CHP olarak mücadeleden pes etmek gibi, küsmek yada bırakmak gibi bir durumu olamaz. Bu basit bir ilçe başkanlığı meselesi değildir. CHP bir birey olarak ülkem için bende bir şeyler yapmak istiyorum diyen kardeşinizin sizlerden destek istediği gündür. CHP de bu nedenle hiçbir arkadaşımı rakip görmüyorum. Hep birlikte çalışmak zorundayız.”dedi.