Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aktaş; ''Açlığın dili, sağı, solu olmaz!''

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, İstasyon Caddesi'nde çekilen bir videoyu CHP Darıca'nın sosyal paylaşım sitelerinde paylaşarak, ''Maalesef gerçek ihtiyaç sahipleri yemeklerini çöpten topluyor'' dedi.

Aktaş; ''Açlığın dili, sağı, solu olmaz!''
27 Mayıs 2020 - 18:33 - Güncelleme: 27 Mayıs 2020 - 19:36

Bu videoya ulaşan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, şu açıklamaları yaptı; ''Açlığın dili, sağı, solu olmaz.  Ülkemizde 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 492 lira 5 kuruş, yoksulluk sınırı ise 6 bin 986 lira 5 kuruş iken, işsiz sayısı her geçen gün artarken, saraylarında rahat yaşayanlar en baş sorumludur bu durumdan. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi'nin sosyal hesaplarından ''Darıca'da 7 bin kişiye koli dağıtıldı'' diye bir açıklama yapmıştı. Ama bu video da da görünüyor ki gerçek ihtiyaç sahipleri, yemeklerini maalesef çöpten topluyor'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Nihat benli
    3 yıl önce
    Ramazan boyunca Sahislarin kizilay Turk hava kurumu Besir Hayrat ihh vb.belediye kaymakamlik olmak uzere evet normalde daricada yapilan yardimlarla kimse kalmadi yardim edilecek.ya bu provoke amacli bir goruntudur yada gercekten ulasilamamistir.velevki gercek olsa bile chp sen nerdeydin.yardimci olmak hep muslumanlarami has.sen bu ulkenin partisi degilmisin