Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Kocaeli ekibi, an itibarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'la toplantı yapıyor

Bugün Ankara’ya giden Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve ilçe belediye başkanları an itibariyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile toplantı yapıyor.

Ak Parti Kocaeli ekibi, an itibarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'la toplantı yapıyor
20 Aralık 2023 - 22:22
AK Parti'de aday belirleme çalışmaları devam ederken dün genel merkezden Kocaeli teşkilatına davet gelmişti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Şahin Talus, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, gençlik kolları kadın kolları ve ilçe başkanları bugün AK Parti Genel Merkezi’ne gitti.

17.00 itibari ile Genel Merkez'de görüşmeler yapan AK Parti Kocaeli teşkilatı an itibarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile toplantıya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli’ye önemsediğini belirterek teşkilattan ev ev gezmelerini ve çalınmadık kapı bırakmalarını istedi. İlçe belediye başkanlarıyla da konuşan Erdoğan çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yapılan bu görüşme sonrasında Kocaeli'ndeki adayları belirleyecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum