Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ağabey ve kız kardeşi toprağa verildi

 Gebze’de üniversite yurdu kaydı yaptıkları Sakarya'dan döndükleri sırada meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Aysun Kaplan (18) ile ağabeyi Mustafa Kaplan (31) kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde ağabey ve kardeşinin ailesi ile arkadaşları tabutlarının başında uzun süre gözyaşı döktü.   

20 Eylül 2022 - 17:58 - Güncelleme: 20 Eylül 2022 - 18:42

Kaza, dün saat 13.30 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul istikameti Gebze geçişi yakınlarında meydana geldi. Mustafa Kaplan yönetimindeki 34 FA 5265 plakalı hafif ticari araç, aynı yöne giden K.Ş. idaresindeki 59 TC 867 plakalı kamyona çarpıp, yaklaşık 150 metre savruldu. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerin yaptığı kontrolde üniversite öğrencisi Aysun Kaplan ile ağabeyi Mustafa Kaplan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Araçtan yaralı olarak çıkarılan anne Fatma Kaplan ise olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Kazanın ardından jandarma ekipleri, yolda başka bir kazanın yaşanmaması için önlem aldı. Cenazeler olay yerinde yapılan incelemelerin ardından morga götürüldü. Kazada kullanılamaz hale gelen hafif ticari aracın hız göstergesinin 170'te takılı olduğu görüldü.

SPOR YÖNETİCİLİĞİ OKUYACAKTI

Aysun Kaplan'ın bu yıl, Sakarya Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü'nü kazandığı ve ailenin Aysun'un yurt kaydını yaptırdıktan sonra Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki evlerine dönmek için yola çıktıkları sırada kaza geçirdiği öğrenildi.

GÖZYAŞLARI EŞLİĞİNDE SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR

Hayatını kaybeden iki kardeş, Esentepe Camisi'nde ikindi ezanının ardından kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Baba Mehmet Kaplan ve ağabeyleri Turgay Kaplan'ın güçlükle ayakta durduğu görüldü. Aysun Kaplan'ın liseden sınıf arkadaşları ve ailesi uzun süre genç kızın tabutunun başında gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından iki kardeş Pelitli Mezarlığı'nda defnedildi. Öte yandan aynı kazada yaralanan anne Fatma Kaplan'ın ise hastanede tedavisinin devam ettiği bu nedenle cenaze törenine katılamadığı öğrenildi.
Cenazeye, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile çok sayıda vatandaş katıldı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum