Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

112 yaşındaki Güllü Nineyi unutmadılar

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, geçen hafta gerçekleşen Çayırova ve Başiskele ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 65 yaş üzeri vatandaşlara gönderilen hediyeler nedeniyle teşekkür eden ve bu videosu sosyal medyada izlenme rekorları kıran 112 yaşındaki Güllü Nineyi (Kaya) unutmadı.

112 yaşındaki Güllü Nineyi unutmadılar
07 Haziran 2020 - 14:33

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Covid-19 salgını nedeniyle sokağa çıkma sınırlamasının kısmen kaldırıldığı 65 yaş üzeri vatandaşlara mayıs ayı başında içinde kolonya ve 5 adet maske bulunan hediye paketleri göndermişti. Çayırova’da yaşayan 112 yaşındaki Güllü Nine, bu hediye karşısında çok duygulanmış ve torunları tarafından çekilen bir video ile Erdoğan’a teşekkür etmişti. Güllü Nine bu videoda, "Yolladığın hediyelere çok teşekkür ederim Cumhurbaşkanım gözlerinden öperim doya doya. Ben senin yolunda ölürüm" ifadesini kullandı. Video sosyal medyada izlenme ve paylaşım rekorları kırdı.

ELLİBEŞ VE BÜYÜKAKIN’A YAKIN İLGİ
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın geçen hafta Çayırova ve Başiskele’de gerçekleşen ziyaretlerinde Güllü Nineyi de unutmadı. İlçelerde devam eden projelerin incelenmesinin yanı sıra, vefa ziyaretlerine de önem veren Ellibeş ile Büyükakın’ı karşısında gören Güllü Nine, yine çok heyecanlıydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir kez daha teşekkür eden Güllü Nine, Kocaeli’ye geldiğinde kendisiyle görüşmeyi çok istediğini belirtti. Sıcak ve renkli geçen buluşmada Ellibeş ile Büyükakın’a da yakın ilgi gösteren Güllü Kaya, unutulmadığı için teşekkür etti.

SADECE ESER DEĞİL, GÖNÜLLERİ DE YAPIYORUZ
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada yapılan her eserin yanında asıl önemli olanın gönüllere girmek olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bunun en güzel örneği olduğunu ifade eden Ellibeş şöyle dedi: “Bizler de koronavirüs salgınıyla ilgili tedbirlerin hafifletilmesinden sonra eski tempomuza geri dönerek ilçe ziyaretlerimize başladık. Gittiğimiz her ilçede vatandaşlarımızla bir araya gelip, dertlerini, sorunlarını dinliyoruz. Taziye ziyaretlerinde, hasta ziyaretlerinde bulunuyoruz. Şehrimiz, ülkemiz son 18 yılda çok büyük eserler kazandı. Yollar, hastaneler, okullar, barajlar yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Bütün bunlar milletimizin daha modern bir hayat yaşaması için. Bunları yaparken aramızdaki gönül bağını da asla koparmadık, koparmayacağız. Her eserin yanında vatandaşımızın gönlünde kalmanın önemini bilerek çalışacağız. Çok şükür gittiğimiz her yerde bu sıcak ve yakın ilgiyle karşılaşıyoruz. Bu da bizi motive ediyor” dedi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum