Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

100 Bin TL.'yi kapıp kaçtılar, Yalova'da yakalandılar

Geçtiğimiz hafta  Çayırova’daki bir bankanın şubesinden çıkan adı öğrenilemeyen bir vatandaş, kendisini takip eden 2 kişi tarafından kapkaça uğradı. İçerisinde 100 Bin TL . olan çantayı kapıp kaçan şahıslar dün polis tarafından yapılan operasyon sonrası Yalova’da yakalanarak gözaltına alındı.

17 Aralık 2021 - 14:32 - Güncelleme: 17 Aralık 2021 - 14:42
Çayırova’daki bir bankanın şubesinden çıktıktan sonra park halindeki otomobilene yönelen ve bu sırada elindeki çantayı aracın şoför mahallinin yanındaki koltuğu bırakan bir vatandaş, kendisini takip eden 2 kişinin kapkaçına uğradı.
Kapkaç anının yansıdığı güvenlik kamerası görüntülerinde, adı öğrenilmeyen bir vatandaş, içerisinde 100 Bin TL olduğu öğrenilen çantayı şoför mahallinin yanındaki koltuğa bırakıyor. Daha sonra direksiyon başına geçmek isteyen vatandaşı takip eden ve içerisinde 2 kişi olan hafif ticari bir araç, paranın olduğu otomobilinin önünde duruyor
Otomobilin önünü kesen hafif ticari araçtan inen kar maskeli bir kişi hızlıca çantanın bulunduğu yan kapıyı açarak içerisinde 100 Bin TL’nin bulunduğu çantayı alıp geldikleri araca binmek istiyor. Bu sırada kapkaççılardan diğeride araçtan inmek isterken ayağı kayarak yere düşüyor.. Hızlıca toparlanan kapkaççılar geldikleri hafif ticari araçla kaçmak isterlerken olayı fark eden başka bir vatandaş da otomobiliyle  hırsızların aracına çarparak durdurmak istiyor. Kapkaççılar bindikleri araçla olay yerinden hızla uzaklaşırken, parası çalınan vatandaş bir süre peşlerinden koşuyor.

YALOVA’DA YAKALANDILAR
Haber verilmesi üzerine çalışma başlatan polis, kapkaççıların M.N. ve N.M. olduklarını tespit ettikten sonra zanlıları dün yapılan operasyonla Yalova’da yakalamayı başarıyor.
Kapkaççı M.N. ve N.M. Emniyettki işlemlerinin ardından bugün mahkemeye sevk edidiler.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum