Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Törk; Muzaffer Bıyık'ın aday olması istediğimiz birşeydi!

CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk, AK Parti Darıca Belediye Başkan adayı olarak Muzaffer Bıyık’ın açıklanması ile ilgili konuştu; ''Muzaffer Beyi arayarak tebrik ettim. Ama Muzaffer Bey belediye başkanı ile yıllardır beraber çalıştı. Bu vizyonun devamıdır. Aday olması bizim de istediğimiz bir şeydi Allah gönlümüze göre verdi.’’ şeklinde konuştu.

Törk; Muzaffer Bıyık'ın aday olması istediğimiz birşeydi!
17 Ocak 2019 - 13:52
16 Ocak Basın Onur Günü dolayısıyla eşi Esra Törk ve partililer ile birlikte gazetecileri Bayramoğlu’nda bir otelde ağırlayan CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk, gece gündüz her şartta görev yapan basın mensuplarının çalışmalarının takdire şayan olduğunu vurgulayan Yakup Törk, gazetecilerin çalışma şartlarının daha iyi olması yönünde gereken katkıyı sunmaya hazır olduğunu ifade ederek tüm basın çalışanlarının 16 Ocak Basın Gününü kutladı. 
 
HEDEF YÜZDE 51 OY
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. 8 yıldır aktif siyasetin içinde olduğunu yerel seçim de de partisinden belediye başkan adayı olarak yola koyulduğunun altını çizen Yakup Törk, artık Darıca’nın dertleriye dertlenmek, ilçede değişim rüzgarı için çalışmalara devam ettiğini söyledi. Seçim çalışmalarında halktan gördükleri ilginin kendilerinin doğru yolda olduğunu gösterdiğini vurgulayan Törk, ‘’partili partisiz herkesimden büyük ilgi görüyoruz. Bu ilgi bize daha da şevk veriyor. 31 Mart akşamı Darıca’da değişim başlayacak. Hedefimiz yerel seçimde yüzde 51 oy ama yüzde 60 oyu aldığımızda da kimse şaşırmasın. Darıca bizimle eğitim, kültür, turizm ve spor kenti olacak.’’ dedi.
 
BIYIK'IN ADAY OLMASI İSTEDİĞİMİZ BİRŞEYDİ
AK Parti Darıca Belediye Başkan adayı olarak Muzaffer Bıyık’ın açıklanması ile ilgili bir soruyu da cevaplandıran Törk;’’ Muzaffer Beyi arayarak tebrik ettim. Ama Muzaffer Bey belediye başkanı ile yıllardır beraber çalıştı. Bu vizyonun devamıdır. Aday olması bizim de istediğimiz bir şeydi Allah gönlümüze göre verdi.’’ şeklinde konuştu.
 
İYİ PARTİ İLE İTTİFAK HALİNDEYİZ
Yakup Törk, seçimlerde ilçede İYİ Parti ile ittifak olup olmayacağı yönünde bir soruya da;’’İYİ Parti ile ittifak çerçevesinde Darıca’da aday çıkarmayacak. İYİ Parti ile birlikte sahada olacağız.’’ dedi. Törk; ‘’Darıca Gençlerbirliği’nin satılmasıyla ilgili de soruyu da;’’ 84 yıllık kulübü sattılar. Artık bundan geri dönüş yok. Kulüp artık ticari işletme oldu. Bundan sonra kulübün marka değerinin korunması çok önemli satılmasına gönlümüz razı olmadı ama artık yapacağımız bir şey yok.’’ Şeklinde cevaplandırdı