Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Haydi Darıca, Sakarya maçına!

3.Ligde şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Galip Gündoğdu yönetiminde rakiplerine adeta nal toplattı. İç saha avantajını çok iyi kullanan sarı-yeşilliler, Pazar günü Sakaryaspor’u da yenip zirve iddiasını sürdürmek istiyor. Darıca halkı da bu önemli maçta Darıca GB’yi yalnız bırakmayacak

Haydi Darıca, Sakarya maçına!
03 Mart 2017 - 14:10
3.Lig 3.Grup’un 25.haftasında sahasında Sakaryaspor’u ağırlayacak olan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, iç sahadaki üstün başarısının özgüveniyle sahaya çıkacak. Ligin 8.haftasında takımın başına geçen teknik direktör Galip Gündoğdu yönetiminde kendi sahasında çıktığı 7 maçın tamamını kazanan sarı-yeşilliler, rakip ağları 17 kez sarsarken, kalesinde 5 gol gördü.
Kendi sahasında tek yenilgisini ligin 3.haftasında Bergama Belediyespor’a 1-0’lık skorla alan Darıca Gençlerbirliği, o günden bu yana sahasında hiç yenilmedi. Sarı-yeşilliler, Sakaryaspor’u da eli boş göndererek şampiyonluk yolunda dev bir adım atmak istiyor.
 
MAÇ 14.30’DA
Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda saat 14:30’da başlayacak karşılaşmayı MHK’nin tecrübeli hakemlerinden 
Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek. İzmir bölgesi hakemlerinden Kestanlıoğlu, sarı yeşilli temsilcimizin 5.kez bir maçında görev yapacak. Darıcalı taraftarlar bu maça büyük ilgi gösterirken, tribünlerin dopdolu olması bekleniyor.
 
SAKARYA TARAFTARI’NA YASAK
Ligin başında yapılan uygulamadan dolayı Darıcalı taraftarlarımızın Sakarya deplasmanına gitmemesiyle beraber, Sakaryaspor taraftarı da Darıca’ya gelemeyecek. Darıca İlçe Güvenlik Kurulu’ndan da çıkan kararla beraber Sakaryaspor taraftarları, Darıcalı taraftarlarımıza da uygulanan yasağı delemeyecek.