Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Uğur; Muhteşem bir oyuncu kadromuz var!

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği Takım Kaptanı Uğur Daşdemir son derece anlamlı açıklamalar yaptı. Daşdemir, karakterli bir oyuncu grubuna sahip olduklarının altını çizdi ve “Maddi anlamda zorluk yaşasak da hiçbir maçta mücadelemizden ödün vermedik ve vermeyeceğiz” diye konuştu.

Uğur; Muhteşem bir oyuncu kadromuz var!
22 Kasım 2018 - 12:34
Erdem Övüç’ün hazırlayıp sunduğu ve TV 262 kanalında yayınlanan Spor41 programına telefonla bağlanan Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği Takım Kaptanı Uğur Daşdemir son derece anlamlı açıklamalar yaptı. Daşdemir, karakterli bir oyuncu grubuna sahip olduklarının altını çizdi ve “Maddi anlamda zorluk yaşasak da hiçbir maçta mücadelemizden ödün vermedik ve vermeyeceğiz” diye konuştu.
 
BİRBİRİMİZE ÇOK SAYGI DUYUYORUZ
Teknik ekip ve futbolcular olarak tek yumruk olduklarının altını çizen Daşdemir şu ifadelere yer verdi: Türkiye genelinde ekonomik sıkıntılar var. Bu durum kulüplere de yansıyor. Çoğu kulüp zorda. Bizlerin de sıkıntısı var ne yazık ki. Buna rağmen hiçbir zaman mücadeleyi bırakmadık. Maddi anlamda zora düştükçe teknik ekip ve tüm takım olarak daha da kenetlendik, bir birimizi daha çok sevdik, bir birimize daha çok saygı duyduk. Böylelikle maçlara tek yumruk çıktık.
 
HER ŞEY PARA DEMEK DEĞİL, AMA?
Özellikle son dönemlerde çok duygusal bir takım olduk. Doğruya doğru, başka da bir seçeneğimiz de yok. Bizim yapmak istediğimiz en iyi şey sahaya karakterimizi koymak, işimizi doğru yapabilmek. Maddi anlamda çok iyi şartlarda olsak da mesleğimizi en iyi şekilde yapmak zorundayız. Her şey para demek değil ancak futbolcu kardeşlerimizin bir hayatı var ve hayatımızı idame ettirmek zorundayız.
 
BİZE ÇOK İŞ DÜŞÜYOR
Maddi zorluk yaşamamız mücadelemizi etkilemiyor, bizleri daha da hırslanıyor. Birlikte hareket ediyoruz ve sahada konuşuyoruz. Allah’a şükürler olsun ki Bandırma maçında şans da yanımızdaydı, maçı da istediğimiz gibi bitirdik ve alnımız dik maçı tamamladık. Mücadelemizden taviz vermeden sahaya çıkmaya devam edeceğiz. Kocaeli’nin evladıyım ve Darıca’da takımın kaptanıyım. Bu gibi durumlarda bize çok iş düşüyor. Takım kaptanı olarak yönetim ve teknik ekibimiz arasında en iyi köprüyü kurmaya çalışıyorum.
 
BİZLER DE BEKLİYORUZ
Aslında 4 aydır sıkıntılarımız var fakat 15 gün önce bazı şeyler gün yüzüne çıkmaya başladı. 4 ay boyunca tek kelime bile edilmedi. Bu da bizim sabrımız sayesinde oldu. Ancak bir yere kadar insanları frenleyebilirsin. Hukuki yollara da başvurmak isteyenlere çok şey diyemiyorsun. Çünkü herkes evine ekmek götürmek zorunda. Ne zamana kadar böyle devam edecek açıkçası tam olarak bilgim yok. Bir takım şeyler oluyor, gerçekleşmiyor. Bizler de bekliyoruz.
 
GERÇEKTEN SPOR KENTİ MİYİZ?
Bir şey varsa vardır, yoksa yoktur. Saha dışı olaylarla ilgilenmek istemesek de netleşmeyen bazı konular bizleri psikolojik olarak çok yoruyor, yıpratıyor. Bu da performansımızı da olumsuz etkiliyor ama dediğim gibi mücadeleden asla kaçmıyoruz, kaçmayacağız da... Kocaelikenti olarak parolamız “Spor Kenti Kocaeli” Peki, gerçekten böyle mi? Profesyonel futboldan hareket edelim. Başta ağabeyimiz Kocaelispor, ardından Darıca, Gölcük, Körfez ve Gebze ile Kocaeli temsil ediliyor.
 
BU HATALARIN BEDELİ ÖDETİLMELİ
Bu takımların hepsinde sıkıntılar var. Kocaelispor yıllardır transferi açamıyor. Gebze yıllar sonra 3. Lig’e çıktı, problemler yaşıyor. Darıca Gençlerbirliği geçen sezon şampiyon oldu ve şehrimizi 2. Lig’de temsil eden tek takım. Darıca’da sorunları aşmak için mücadele ediyoruz. Körfez’in düştüğü durum zaten belli. Bu hataların bedelini, renklere gönül vermiş insanlar ödemek zorunda değil! Fakir edebiyatı yapmıyorum. Bizler maçlardan sonra evlerimize vicdanlarımız rahat, başımız dik gidiyoruz.
 
SÖYLEMEK KOLAY
Geçen hafta Pendik’e yenildik. Herkes inanılmaz üzgündü, yıkılmıştık. Ben maddi anlamda sorunlar yaşayan farklı kulüplerde de oynadım ancak Darıca’daki kadar işine saygı duyan, bu kadar saha içine adapte olan başka bir ekipte oynamadım. Takım arkadaşlarımı da bu anlamda kutluyorum. İnsanların hafta sonu bir etkinliği, babadan oğula bırakacağı mirası var bunu kişilerin elinden almamamız gerekiyor. Eğer biz spor kentiysek bunu adına yakışır bir şekilde anlatmalıyız. Çünkü söylemek ve yazmak çok kolay. Önemli olan icraat’’ dedi.