Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca G.B'li taraftarlardan, İsmayilov'a protesto!

Yüzlerce Darıca Gençlerbirliği Taraftarları, bugün gece saatlerinde Darıca G.B Tesisleri’ne giderek, Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin sahibi Rauf İsmayilov’u ve ekibini tezahüratlarla ve alkışlarla protesto etti.

Darıca G.B'li taraftarlardan, İsmayilov'a protesto!
24 Ocak 2019 - 21:06
Sarı - Yeşil renklere gönül veren yüzlerce Darıca Gençlerbirliği Taraftarları, geçtiğimiz aylarda 2. Lig Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’yi alan Azerbaycanlı işadamı Rauf İsmayilov’u kulüp adına hiç bişey yapmaması, borçları ödememesi, transfer yasağını kaldıramaması üzerine Darıca G.B Tesisleri’ne giderek, İsmayilov’u ve ekibini protesto ettiler.
Azeri işadamı İsmayilov’un kulübü aldığı günden bu yana temsilcimiz Darıca G.B adına hiç bir olumlu birşey yapmadığını aksine kulübü daha da kötüye götürdüğünü ifade eden Darıca G.B’li taraftarlar, ‘’Yeter artık Rauf, bavulunu da al git’’, ‘’Bu kulüp Darıcalılarındır’’, ‘’Kimse bu şanlı tarihi yok edemez’’ tezahüratları ve alkışlarla protesto ettiler. Darıca G.B Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Zengin ve Çınaraltı Grubu Lideri Orhan Atik yaptıkları açıklamada ‘’Kulübümüzü alan Rauf İsmayilov, geldiği günden bu yana Darıca G.B adına hiç bir olumlu şey yapmadı. Madem yapamıyorlar,  bıraksınlar gitsinler! Bu kulüp sahipsiz değildir. Bu kulüp Darıcalılarındır. Buradan eski başkanlarımıza, eski yöneticilerimize, esnaflarımıza, işadamlarımıza, belediye başkanlığına aday olan isimlere  sesleniyoruz. Gelin bu şanlı tarihe sahip olan Darıca Gençlerbirliği’mize hep beraber sahip çıkalım. Kulübümüz yok olmanın eşliğinde. Gelin hep beraber el ele vererek, kulübümüzü bu kötü durumdan çıkaralım’’ ifadelerini kullandılar.