Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yahya Kemal İnce Bağlarbaşı'na aday

Yahya Kemal İnce yerel seçimlerde Bağlarbaşı Mahalle Muhtarlığı için aday olduğunu açıkladı.

Yahya Kemal İnce Bağlarbaşı'na aday
20 Kasım 2018 - 10:58
Aynı mahallede daha önce uzun yıllar muhtarlık görevinde bulunan merhum Eyüp İnce’nin de oğlu olan Yahya Kemal İnce, Haftanın 7 günü ve günün 24 saati ulaşılabilen bir muhtar olacağını söyledi. İnce, “Mahallemizin tüm sorunlarıyla ilgili çözümlerin yanısıra projeler üreten bir muhtar olacağım.” dedi.
31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Darıca Bağlarbaşı Mahallesinden genç bir muhtar adayı daha yola çıktı. 
Uzun yıllardır Darıca’da baba mesleği olan fotoğrafçılık yapan Yahya Kemal İnce mahallede yapılacak olan hizmetlere talip olduğunu söyleyerek adaylığını açıkladı. Çevresinden ve mahalle halkından olumlu tepkiler aldığını kaydeden Muhtar Adayı İnce, “çocukluğumdan beri Bağlarbaşı Mahallesinde ikamet ediyor ve ticari hayatımı Mahallemizde devam ettiriyorum. Babam Eyüp İnce yıllardan beri muhtar olarak hizmet vermişti. Bende mahalle halkının istek ve görüşleri doğrultusunda bu yola çıktım ve mahalleme hizmet etmek için muhtar adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Demokrasinin en temel unsurlarından olan seçimler millet iradesinin sandığa yansıması açısından büyük önem taşıyor. 
Vatandaşın yapılan hizmetleri oylayacağı bu seçimler, ilçemiz ve mahallemiz açısından da kritik bir anlam taşımaktadır. 
Zira vatandaş artık yaşam standardının yükselmesi, daha etkin ve hayatını kolaylaştıran bir yönetim ve hizmet anlayışını her alanda görmek istiyor. Bu açıdan, Mart’ta yapılacak olan seçimlerde sandığa eskiye oranla daha bilinçli ve ne istediğini bilen bir seçmen gidecek. Bende bunun farkında ve bilincindeyim. Seçmenlerimizin vereceği destekle bu güzel hizmete talibim” dedi.