Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aslan Çimento Lisesi, stant açtı

Darıca Aslan Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Matbaa Teknolojileri Alanı öğrencileri, Kocaeli Kitap Fuarı’nda stant açtı.

Aslan Çimento Lisesi, stant açtı
20 Mayıs 2016 - 00:00
 8. Kocaeli Kitap Fuarlarında Matbaa Teknolojileri Alanı olarak okullarını en iyi şekilde temsil ettiklerini  belirten Darıca Aslan Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Matbaa Teknolojileri Alanı öğrencileri, ‘’  14-22 Mayıs tarihlerinde devam etmekte olan 8. Kocaeli Kitap Fuarında C Salon 73 nolu stantta matbaa öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte kupa, puzzle, tişört, şapka, puzzle gibi ürünlerin baskısını gerçekleştirip fuarın ilgi çeken stantlarından biri konumundayız.

 Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Sayın İsmail OĞUZ, Darıca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Alparslan ŞAHİN, Darıca Fen Lisesi müdürü Sayın İbrahim BALKAYA, Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi müdürü Sayın Osman TAŞKIN ve Darıca Aslan Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Sayın Küçük Mehmet GÜL, öğretmenlerimizi fuar standında ziyaret etmiş ve başarılarını kutlamışlardır ‘’ şeklinde konuştular.

İki yıldır kitap fuarına katılım konusunda öğretmenleri desteklediklerini belirten Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail OĞUZ ise,  öğretmen ve öğrencilerin gösterdikleri  gayret ve başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik ettiğini söyledi.