Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Güneş, personeline önem veriyor!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş, ikincisi gerçekleştirilen personel günleri münasebetiyle hastane de görev yapan veri hazırlama personelleri ile fikir alış verişi yapmak amacıyla bir araya geldi.


Güneş, personeline önem veriyor!
29 Haziran 2018 - 14:21
Çalışanların güvenli ve huzurlu bir ortamda çalışmasının büyük önem arz ettiğini ifade eden Başhekim Güneş, vatandaşların da verilen hizmetten memnun kalması için “Hep birlikte çözümler üretmeliyiz. İşini severek ve içinden gelerek yapanlar her zaman kaliteli işler yapmış ve topluma daha faydalı olmuşlardır. Bu sebeple işimize sımsıkı sarılmalı ve hastalarımızın memnun ayrılmasını sağlamalıyız. Tüm hastane çalışanları olarak bizlerden beklenen sadece hastalarımızın iş ve işlemlerini halletmek değil, onların sesine kulak vermek, empati yapmak, onları dinlemek ve yardımcı olabilmektir.” dedi.
 
Personellerden Önerileri Alındı
Sohbet toplantısında, personellerin istek ve taleplerini içeren görüş alışverişinde bulunuldu. Sıkıntılar, çalışma şartlarındaki fiziki problemler, zorluklar gibi birçok görüş ve öneriler çalışan personellerin duygu ve düşünceleriyle değerlendirildi.
 
Memnuniyetle Karşılandı
Motivasyonlarına önemli bir katkı sağlayan bu görüşmeden memnun kaldıklarını belirten personeller, Başhekim beyi ziyaret etmelerini, yaşadıkları problemlerinin yetkili kişi olarak dinlemesinin memnuniyetle karşıladıklarını ve teşekkür ettiklerini dile getirdiler.