Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Darıca'da 'Demir' şov!

F. Kürşat Demir, MHP Darıca İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği toplantıyla aday olacağını resmen duyurdu. Demir'e destek veren partililer, ilçe binasına sığmadı

MHP Darıca'da 'Demir' şov!
19 Aralık 2014 - 18:45
 
 
MHP Darıca İlçe Başkan Adaylığı için basın toplantısı düzenleyen F. Kürşat Demir; 'Herkesi kucaklayacağız. Adaylığımı ilan ediyorum' dedi. İlçe teşkilat binasında düzenlenen toplantıya ilçe sekreteri A. Emre Aygün, Ülkü Ocağı Başkanı Alpaslan Özcan ve partililer katıldı. Parti teşkilatında konuşma yapan Demir; '3 Ocakta yapılacak olan ilçe kongremiz öncesi partililerimizle birlikte istişare sürecine girdik. Yapılan toplantılar sonrası Milliyetçi Hareket Partisi Darıca İlçe Başkanlığı'na aday olduğumu siz partililerimin huzurunda ilan ediyorum. Türkiye'nin ve Türk dünyasının yıkılmaz kalesi olan MHP'yi Darıca'da ülkücü iradeye uygun olarak temsil etmeye ve teşkilatımızı mahallelerden sokaklara kadar güçlendirip, birlikte harekete geçirerek, MHP'yi Darıca'da birinci parti noktasına getirip iktidar yapmak istiyoruz' dedi.
 
'AKP HIRSIZLIĞINI GİZLEYEMEZ'
 
17/25 Aralık operasyonlarına da değinen Başkan Adayı Demir; 'Partimizin bu konuda ki yorumu bellidir. 17 ve 25 Aralık'ın Yolsuzlukla Mücadele Haftası olması için partimiz kanun teklifi vermiştir. Vatandaş bunu biliyor. AKP ne yaparsa yapsın hırsızlığını saklayamayacaktır' dedi. Demir belirleyeceği yönetim listesiyle ilgili ise gençlere ve kadınlara da önem verileceğini söylerken, topyekün bir çalışma yaparak tüm ülkücüleri kucaklayacağını söyledi.