Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ali Kemal Aydın hangi partide olacak?

Geçtiğimiz haftalarda basın mensuplarıyla bir araya gelerek siyasete girme kararı aldığını açıklayan Gebze Bölgesi’nin tanınmış iş adamlarından Ali Kemal Aydın, gazetemizi ziyaret ederek, bölgeye hizmet etmek noktasında böyle bir kararı aldığını söyledi.

Ali Kemal Aydın hangi partide olacak?
08 Şubat 2018 - 08:15
Gazetemize yaptığı ziyarette Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat’a düşüncelerini açıklayan Ali Kemal Aydın, ‘’ Başta ülkeme, sonra da yıllarca ekmeğini yediğim Gebze’ye Ahde Vefa’mı göstermek istiyorum. Bu nedenle de bir araç olarak gördüğüm siyasete atılmayı kendime hedef edindim’’ dedi. 
Ali Kemal Aydın, Hizmet adamları olarak başta Merhum Alaeddin Kurt olmak üzere, Adnan Kahveci ve Recep Yazıcıoğlu isimlerini kendisine örnek aldığını da ifade ederek, ‘’Siyasetçi olarak bir yerelere gelebilirsem, örnek aldığım bu ismler kadar olmasa da en azından onlar kadar kendimi önce ülkem sonra da bölgem için hizmete adyacağım.’’ şeklinde konuştu.
 
HANGİ SİYASİ PARTİYE KATILACAK?
Haftalar önce, siyasete atılacağını açıklayan İş adamı Ali Kemal Aydın, o tarihten bu yana siyaset yapacağı partiyi açıklamadı.
Gönlündeki aslanın şimdilik kendisinde kalmasını ve zamanı geldiğinde bunu bir basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşağını da 
belirten Aydın’ın Ak Parti, CHP ve İyi Parti’den mi siyasete atılacağı sır gibi saklanıyor.