Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze Birey Okulları kadınları unutmadı

Özel Gebze Birey Okulları öğretmen ve öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Darıca’da bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Gebze Birey Okulları kadınları unutmadı
05 Mart 2020 - 22:46

Her yıl 8 Mart tarihinde  tüm dünyada kutlanılan Kadınlar Günü nedeniyle Özel Gebze Birey Okulları Yönetimi de bir etkinlik düzenledi.

Etkinlik kapsamında ilçemizdeki çalışan kadınları unutmayan Özel Gebze Birey Okulları Genel Koordinatörü Nuray Küfüdür, Anaokulu Öğretmeni Rabia Çevik ve Sümeyye Yüksel ile öğrenciler, ilk olarak Emniyet Müdürü Şaheser Şen’i, daha sonra Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kudret Sekban ile Yalı Mahallesi Muhtarı Sema Berk’i ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında, öğrencilerin kendi el emekleriyle yaptıkları ve yapraklarında Mustafa Kemal Atatürk’ün, ’’ Dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir " vecizesinin yazılı olduğu çiçekler takdim edildi.

Şahaser Şen, Kudret Sekban ve Sema Berk, böylesi önemli bir günde kendilerini unutmayan Özel Gebze Birey Okulları temsilcilerine teşekkür ederken, okulun Genel Koordinatörü Nuray Küfüdür konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ‘’ Çalışma hayatında var olan kadınlar, bir ülkenin gelişmesinde olmazsa olmazıdır.  İş gücüne katılım sağlayan kadınlar, kendileriyle birlikte aile ve çevrelerinin de sosyo ekonomik durumlarını geliştirerek toplum içerisinde etkili olacak şekilde  önemli bir değişimin ve gelişimin öncüsü olmuşlardır’’ Dedi.