Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Baltalı soyguncu yakalandı

Darıca'da bir markete girerek baltayla soygun yapmaya çalışan ancak kendisine engel olmak isteyen işyeri sahibiyle çıkan boğuşma sırasında kaçan zanlı, polis tarafından yakalandı.

Baltalı soyguncu yakalandı
15 Ekim 2019 - 10:00

10 Ekim 2019 tarihinde gece saat 23.00 sıralarında Darıca Osmangazi Mahallesi, Lokman Hekim Caddesi üzerindeki bir markete müşteri gibi giren F.K. (20), bir anda yanında getirdiği çantadan çıkardığı baltayı işyeri sahibine kaldırarak raftaki sigara ve kasadaki paraları çantaya doldurmasını istedi.

Marketi kapatmak üzereyken karşılaştığı soyguncunun isteğini yerine getirmeyen iş yeri sahibinin müdahaLe ettiği F.K. çıkan boğuşmanın ardından hiç bir şey çalamadan olay yerinden yaya olarak kaçmayı başardı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Darıca emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaptıkları çalışmaların ardından çevredeki kamera görüntülerini incelemeye aldı. 

Kısa sürede eşgali belirlenen F.K. önceki  gece Osmangazi Mahallesi’nde yaya olarak gezmekteyken yakalanarak göz altına alındı. Polisteki sorgusunun ardından dün adliyeye sevk edilen F.K., çıkarıldığı mahkeme tarafından bir sonraki duruşmaya kadar ev hapsine çarptırldı