Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Losemi hastası minik Hamit'e polisten sürpriz

Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ve  ekibi, Kazım Karabekir Mahallesi’nde oturan Lösemi Hastası 5 yaşındaki Hamit Arda Üstebay’ın polis üniforması giyme hayalini bizzat ziyaret ederek yerine getirdi.

Losemi hastası minik Hamit'e polisten sürpriz
09 Nisan 2018 - 18:27
Darıca Kazım Karabekir Mahallesi’nde ikamet eden Münevver Adıgüzel, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kemoterapi tedavisi gören 5 yaşındaki yeğeni Hamit Arda Üstebay’ın uzun zamandan bu yana polis üniforması giyme hayalini Darıca Emniyet Müdür’ü Hasan Aydoğan’a iletişime geçerek bildirdi. Münevver Adıgüzel İletişime geçtiği Aydoğan’a, ‘’ Kemoterapi tedavisi gören yeğenim polisleri çok seviyor ve tek hayali bir polis üniformasına kavuşmak. Bu isteğinin yerine getirilmesi onun moral ve motivasyonunu oldukça olumlu etkileceğinin kanısındayız’’ dedi. Emniyet Müdürü Aydoğan ise bu ricayı kırmayarak baba Adem Üstebay’ı arayarak ziyaret için randevu aldı. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kaymakam Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve İl Emniyet Müdürlüğü ile de irtibata geçen Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, minik Hamit’e ulaştırılmak üzere verilen hediyelerle hastanenin yolunu tuttu.
Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bazı personel ve eşleriyle birlikte Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kanser tedavisi gören Hamit Arda Üstebay’ı geçtiğimiz günlerde ziyaret eden Aydoğan ve diğer emniyet mensupları ile eşleri, minik Hamit’e toplum Destekli Çocuk Polisi Kıyafeti ve çeşitli hediyeler verdiler.
Kendisine hediye edilen polis kıyafeti ve oyuncakları gören 5 yaşındaki Hamit Arda Üstebay’ın mutluluğu gözlerinden okunurken Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, baba Adem Üstebay’a  geçm,iş olsun dileklerini sunup ne zaman isterlerse kendisini arayabileceklerini ve her zaman yanlarında olduklarını söyledi. baba Üstebay ise, çocuğunun  bu isteğini kırmayarak yerine getirdikleri için Emniyet Müdürü Aydoğan’a ve polis teşkilatına sonsuz teşekkürlerini iletti.