Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

48 saatte İngilizce öğretecekler

Konaklamanın yanı sıra, kurum ve kuruluşların eğitim çalışmaları için, özellikle tercih ettiği bir otel olan Otel Yelkenkaya’da ‘‘Dil Mektebi’’nin 48 saatte İngilizce eğitimleri devam ediyor.

48 saatte İngilizce öğretecekler
12 Kasım 2012 - 09:18
 5 yıldır Darıca’da Özkaya Gruba bağlı olarak hizmet veren Oel Yelkenkaya’da gerek ingilizce öğrenmek isteyen farklı meslek ve yaşlardaki kişilere, gerekse çeşitli kurum ve kuruluş personelinden oluşan gruplara Dil Mektebi tarafından 48 saatte ingilizce öğretiyor.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Özkaya Grup Genel Koordinatörü Gürol Tabağ, ‘‘Otel Yelkenkaya’ya grup olarak ayrı bir dönem veriyoruz.Bölgedeki kurum ve kuruluşlar otelimizi hem konaklama hem de çok amaçlı salonlarımızı çeşitli eğitimler ve toplantıları için tercih ediliyor.
Otelimiz havaalanına 25 dk. uzaklıkta, alışveriş merkezi ve gezi bölgelerine  ise 10 dk. lık bir mesafemiz var. Kocaeli ile İstanbul arasında yoğun iş hayatının ortasında sakin ve huzurlu bir yerdeyiz. Dil Mektebi’nin İngilizce eğitimi şu an devam eden eğitim çalışmalarımızdan biri. Otelimizde yabancı dil, iletişim,insankaynakları, finans gibi pek çok eğitim yapılıyor.
Yaz aylarında, açık alanda da eğitim çalışmalarını gerçekleştirebiliyoruz ve ayrıca, misafirlerimiz restoranımızda deniz manzarasıyla ve gün batımın doyumsuz güzelliğini yaşayabiliyorlar.Dil Mektebi’nin eğitim, Otel Yelkenkaya’da bundan sonra da isteyen gruplar için devam edecek.’’ dedi.
“Dil Mektebi” yöneticisi ve eğitimcisi Taner Çağlı, kendi bulduğu Halka Yönetimi ile bu  güne kadar  çeşitli sebeplerle ingilizce öğrenemeyenlerin, defalarca başlayıp bırakanların, ilk defa öğrenenlerin kolaylıkla ingilizce öğrendiklerini, Gebze bölgesinde eğitimlerini sadece Otel Yelkenkaya’da verdiklerini belirtti.
Farklı mesleklerden kursiyerlerle birlikte düzenlenen basın toplantısında tanıtılan 48 saatte İngilizce eğitimi, farklı gruplarla Otel Yelkenkaya’da devam edecek