Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Silahlı gasp çetesi çökertildi

Kocaeli Gebze İlçesinde, yabancı uyruklu şahısların kalmış olduğu bir eve, yüzlerinde maske ve ellerinde silahlar iler giren 3’ü yine yabancı uyruklu 5 kişilik gasp çetesi çökertildi. Adli mercilere sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Silahlı gasp çetesi çökertildi
21 Nisan 2020 - 16:16
14 Nisan 2020 günü Gebze İlçesinde, yabancı uyruklu kişilerin kaldığı bir eve, ellerinde silah ve yüzlerinde maskelerle zorla giren ve evde bulunan kişileri darp eden 5 şüpheli,  daha sonra mağdurların cep telefonlarını gasp ederek olay yerinden kaçtı. Mağdurların arayıp durumu polise ihbar etmesi ile çalışma başlatan Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü yapmış oldukları araştırmalar sonucu,  evde bulunan mağdurlara ait, piyasa değeri 6 bin lira olan, 6 adet cep telefonunu gasp eden silahlı ve maskeli şahısların kimliklerini tespit etti.
 
5 ŞÜPHELİDE TUTUKLANDI
Şahısların kaldıkları adresi tespit eden Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri,  gerçekleştirdiği operasyonda   6 ayrı suç kaydı bulunan A.Ş , 1 suç kaydı bulunan S.A ile  birlikte , yabancı uyruklu  oldukları öğrenilen  A.D., H.A. ve G.M. isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler ile birlikte olayda kullanılan bir adet silah ve gasp edilen 3 adet telefonda ele geçirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan ve sabah saatlerinde Gebze Adliyesine sevk edilen 5 şüphelide tutuklanarak cezaevinde kondu.