Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

22 Üniversite Seymen'de buluştu

Özel Seymen Koleji 30’uncu yılı dolayısıyla, “Üniversiteler Darıca’da buluşuyor Üniversite Tanıtım Günleri” düzenledi. 22 üniversitenin katıldığı tanıtım günleri Darıca Kapalı Spor salonunda yapıldı.

22 Üniversite Seymen'de buluştu
12 Nisan 2013 - 08:08
 Darıca Kaymakamlığı, Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü, Darıca Belediyesi katkılarıyla düzenlenen tanıtım günlerine Gebze Yüksek Teknoloji Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul Şehir Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi, Melihşah Üniversitesi, İstanbul Şehir Üniversitesi, Süleyman Şah Üniversitesi, Ardahan Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Işık Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Acıbadem Üniversitesileri ve oda temsilcileri katıldı. Etkinliğe ayrıca Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, , Darıca Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, Özel Seymen Koleji Sahibi Hamiyet Satı, Özel Seymen Koleji Genel Müdürü Murat Kaya ile meslek odalarının temsilcileri de  katıldı.
 
DARICA’DA BULUNMAKTAN MUTLUYUZ
Programda ilk olarak bir konuşma gerçekleştiren Özel Seymen Koleji Genel Müdürü Murat Kaya kolej olarak Darıca’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek, “Darıca ailesi olarak çok şirin bir ilçeye 2 yıldır paydaş olduk. Özel Seymen Okulları olarak çorbada tuzumuz olsun diye emek sarf ediyoruz. 30 yıl önce Kocaeli’nde ilk kez özel okullarını kuruculuğunu yapan bu okulumuz gençlerimizin geleceğini hazırlamaktadır. Amaç sadece mezun olmak değil tercih edeceğiniz kurumları tanımaktır. Bu kapsamda bilgi edinmek amacıyla bu etkinliği düzenledik” dedi.
 
GURUR VERİCİ BİR ORGANİZASYON
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise bu programın ilçe adına gurur duyulacak bir iş olduğunu belirterek, “Bu organizasyonu özellikle Özel Seymen Koleji ile yapmanın gururunu yaşıyoruz. Gençlerimiz tercihlerini yaparken hangi okula gideceklerini geleceklerini şekillendirirken bu tür organizasyonlar yaparak gidecekleri okulları tanıması çok önemlidir. Ayrıca Darıca’ya açılacak olan üniversite kampüslerle ile beraber Darıca bir üniversite şehri olacak” dedi.
 
ÖZEL SEYMEN KOLEJİNE TEŞEKKÜR
Darıca Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun bir konuşma yaparak programı hazırlayan Özel Seymen Koleji’ne teşekkür etti. Darıca Kaymakamı Osman Ateş’de Özel Seymen Koleji’nin 30’uncu yılını kutlayarak, düzenledikleri etkinlikten dolayı tebrik etti. Konuşmaların sonrasında üniversite tanıtım günleri açılış kurdelesi kesildi.  Kurdele kesiminin ardından tanıtım günlerine emekleri geçenlere protokol tarafından plaket takdim edildi.