Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Suriyeli tacizci bu kez tutuklandı

Darıca Osmangazi Mahallesi’nde bir kadını taciz eden ve daha sonra denetimli olarak serbest bırakılan Suriye uyruklu M.S.S., 2 gün sonra taciz için uygun zaman aradı. Durumu fark ederek uyarıda bulunan mahalleli ile Suriyeliler ortalığı savaş alanına çevirdi. ikinci kez gözaltına alınan M.S.S. yine serbest kaldı. Gazetemizin dün geçtiği konuyla ilgili haber ülke gündemine düşünce gelen yoğun tepkiler üzerine bugün 3. kez gözaltına alınan M.S.S, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Suriyeli tacizci bu kez tutuklandı
08 Mayıs 2018 - 20:48

Osmangazi Mahallesi’nde toptancılık yaptığı öğrenilen Suriye uyruklu M.S.S., aynı sokak üzerinde terzilik yapan Z.İ. isimli kadına cinsel tacizde bulundu. Şikayet üzerine gözaltına alınarak mahkemeye çıkarılan M.S.S. 60 gün adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Aradan geçen 2 günün ardından geçtiğimiz cuma günü sürekli olarak Z.İ. isimli kadına ait dükkanın önünde dolaşan M.S.S’yi mahallenin gençleri uyararak uzaklaşmasını istedi. Bu sırada  Suriyeli M.S.S. telefonla yakınlarını çağırınca ortalık savaş alanına döndü. Taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada 2 Suriyeli bacaklarından bıçaklandı. Tekrar gözaltına alınan M.S.S., mahkeme tarafından 2. kez denetimli olarak serbest bırakıldı.

Gazetemiz konuyu gündeme taşıyınca, tüm ulusal Tv. kanalları haberimize geniş yerdi. Kamuoyunun da tepkisi üzerine, Bakanlık, Valilik, Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçerek, M.S.S.’nin yakalanması talimatını verdi. Darıca Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tekrar gözaltına alınan Suriye uyruklu M.S.S, bugün üçüncü kez çıkarıldığı mahkeme tarafından  tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı, ‘’ Biz,  şahsı tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk etmiştik. Onlar da  Denetimli olarak serbest bıraktı ‘’ dedi,  Haberimizin ülke genelinde geniş yankı bulması ve bu nedenle tepkilerin büyümesi üzerine, Cumhuriyet Başsavcılığı bugün mahkemeye itirazda bulundu. Başsavcılık talimatıyla yeniden göz altına alınarak bugün mahkemeye çıkarılan M.S.S,  tutuklanarak cezaevine gönderildi.