Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Amma da madalya topladınız be koçum!

Kurulduğu günden itibaren bölge atletizminin gurur kaynağı olan ve kazandığı başarılarla kısa sürede adından sıksa söz ettiren Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Türk atletizminin kış sezonundaki en önemli faaliyetlerden biri olan Kulüpler arası Kros Ligi Eleme Yarışmaları’nda önemli bir başarıya daha imza attı.

Amma da madalya topladınız be koçum!
17 Ocak 2013 - 09:56
 Başkanlığını Sadık Albayrak’ın yaptığı Dares  Merkez Park’ta bulunan çim parkurda 5 farklı kategoride gerçekleştirilen ve  258 takımdan 1518 atletin mücadele ettiği yarışmalarda Genç Erkekler dalında 1. Yıldız Erkekler Dalında 2. olarak Büyük başarıya imza attı.
Başkan Karabacak’ın büyük bir özveriyle hayata geçirdiği atletizm projesi Darıca’da kısa sürede meyvelerini vermeye başlarken, 
Darıca ilerleyen dönemde adını atletizm tarihine yazdırmak için gün sayıyor.Ülkemizde önemli başarılar elde eden geneleceğin sporcularını tek tek kadrosuna katarak geleceğin takımını kuran Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Adanada’ki yarışmalarda 4 kategoride İlimizi temsil etti. Bu yarışmalarda Toplam 20 takımın katıldığı Genç Erkekler branşında takım halinde 19 puan alarak en yakın rakibine  14 puan fark atarak birinci olurken; sporcularımızdan Dünya Dağ Kros Şampiyonası'nda 2.lik elde eden Adem Karagöz Türkiye 1.si , Darıca'da yapılan 57 Balkan Kros Şampiyonasında 1. olan Sebahattin Yıldırımcı Türkiye 2.si, Emrah Topbaşı Türkiye 5.si olarak göğsümüzü kabarttılar.
Yıldız Erkeklerde ise  22 puanla Ağrı Belediyespor' un ardından 2.olan kulübümüzün sporcularından Ayetullah Belir 6.cı,Onur Aras 7.ci ve Cihat İlhan 11.ci olarak bölgemizi başarıyla temsl ettiler. 
Ayrıca hem minik bayanlarda hem minik erkeklerde sporcularımız yarışmalarda tecrübe kazanarak ilerleyen dönemler için umut verdiler.
Kros Liginde 1. Kademe 9 Şubat’ta Antalya’da yapılacak, 16 Mart’ta Kuşadası’ nda düzenlenecek Final Kademesi sonunda ise kupalar sahibini bulacak.