Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ünlü: Devlet Bahçeli'nin aklı Türkiye'dir

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarına yönelik “Devlet Bahçeli’nin aklı Türkiye’dir. Bugüne kadar her konuda haklı çıkan, gerçekleştirdiği siyasi hamlelerin ancak, sonuçları ortaya çıktıktan sonra anlaşılan liderimiz Devlet Bahçeli’nin bugünlerde daha iyi anlaşılmaya başlandığını görüyoruz” dedi

Ünlü: Devlet Bahçeli'nin aklı Türkiye'dir
10 Ocak 2018 - 08:19
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2019 cumhurbaşkanlığı seçiminde aday çıkarmayacağını ve 2019’dan sonra da AK Parti ile işbirliğine devam edeceklerini açıklamasının ardından değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Aydın Ünlü “ Bir tarafta Milli İttifak cephesi oluşurken, diğer tarafta liderimizin tabiriyle sağdan soldan toplanmış partiler bir anda ne yapacağını bilemez hale gelmişlerdir. MHP bu ülkede, yeri geldiğinde sen ben hesaplarını bir kenara koyarak, hiçbir hesap yapmadan önce ülkem ve milletim diyebilen bir hareket olarak ülkemizin en saygın siyasi hareketidir” dedi.
 
“MHP GÖREVİNİ İFA EDECEKTİR”
MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin açıklamalarını değerlendiren İl Başkanı Aydın Ünlü “  Liderimizin açıklamalarına cevaben, aynı anda açıklama yapan İP, HDP ve CHP şimdi ne yaparız da bu güçlü ittifakı yıkarız derdine düşmüşlerdir. Pensilvanyadan ABD mahkemelerinden umduğunu bulamayanlar şimdi PKK uzantıları ile aynı denklemde çıkış yolu aramanın derdine düşmüşlerdir. Bu süreçte MHP 48 yıldır olduğu gibi bu günde milletin ve ülkenin teminatı olma misyonunu ifa etmeye devam edecektir” dedi. 
 
“DEVLET BAHÇELİNİN AKLI TÜRKİYEDİR”
“Milliyetçi Hareket için Aziz Türk Milletinin ve devletinin çıkarları her şeyden önce gelir” diyen Ünlü, “ Partisini çıkarlarını ülke çıkarlarının önünde görenler bunu anlayamazlar. Partimden önce ülkemin çıkarları gelir diyen ve bu yolda bedel ödeyen bir lider görmek istiyorsanız Devlet Bahçeli’ye bakın. Devlet Bahçeli’nin aklı Türkiye’dir. Bugüne kadar her konuda haklı çıkan, gerçekleştirdiği siyasi hamlelerin ancak, sonuçları ortaya çıktıktan sonra anlaşılan ve bugüne kadar teşkilatının boynunu eğdirmeyen liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin bugünlerde daha iyi anlaşılmaya başlandığını görüyoruz” şeklinde konuştu.