Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Konak Hastanesi, kadrosunu güçlendirdi

Özel Gebze Konak Hastanesi, dün yaptığı basın toplantısıyla bünyesine kattığı hekimleri Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ, Op. Dr. Burcu Çetinkaya, Uzm. Dr. Ayhan Yüksel, Uzm. Dr. Çağlayan Aslanbaş, Op. Dr. Cem Pehlevan’ı Gebze kamuoyuna tanıttı.

Konak Hastanesi, kadrosunu güçlendirdi
10 Mart 2016 - 09:34
Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Kazım Gündoğdu, , Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Metin Göklü ve Konak Hastaneleri İcra Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ahmet Eşmeci’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısında Konak Hastaneleri’ne katılan hekimlerle ilgili ayrıntılı bilgi verilirken 2016 yılı için Konak Hastaneleri’nin sağlık vizyonu ve yatırımları konusunda davetlilere bilgi aktarıldı.
Toplantıda konuşan Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Kazım Gündoğdu, bünyelerine katılan hekimlerin Konak Hastanelerinin gücüne güç kattığını belirtti. 2016 yılı için yapacakları yatırımlar konusunda da bilgi veren Gündoğdu şöyle konuştu: “ İzmit Hastanemiz, kuruluş hikayemizin yazıldığı yer. Aynı zamanda da lokomotif gücümüz. 2015 yılında açtığımız Gebze Hastanemiz ise yeni heyecanımız ve bölgesinin en iyi hastanesi. Hasta sayısı devamlı artan hizmet kalitesi ile beraber büyüyen ve bizler için model alacağımız gurur verici bir hastane. Bu yıl içerisinde açacağımız Adapazarı Hastanemiz ise büyüyen kurumsal kimliğimizin ve sağlık vizyonumuzun tacı olacak” dedi.    
Konak Hastaneleri İcra Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ahmet Eşmeci ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “ Konak Hastaneleri olarak ekipman gücü ve en önemlisi tıbbi ve entelektüel sermayesi ile fark yaratan bir sürecin içindeyiz. Yakın bir süreçte aramıza katılan bu doktor arkadaşlarımız da işte bu sürecin en önemli göstergeleri. Her geçen gün hastalarımızın memnuniyeti ve sağlık hizmeti alma kalitesini artırmak için hız kesmeden çalışıyoruz. Ulusal bir marka olma yolunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Son olarak Sayın Gündoğdu’nun belirttiği gibi yatırımlarımız ve altyapı çalışmalarımızla fark yaratacağız” dedi.
Konak Hastaneleri Gebze Başhekimi Uzm. Dr. Erhan Çıplaklıgil ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Gebze bölgesi Türkiye’nin en büyük sanayi, ticaret ve hizmet sektörünün merkezi konumunda. Biz de Konak Hastaneleri Gebze olarak bu bölgenin gerçek sahipleri yaşayanlarının ve çalışanlarının sağlıkları için var gücümüzle çalışıyoruz. Genç ve akademik doktor kadromuz ve altyapımızla Gebze’nin bir numaralı konumundayız” dedi.
KONAK HASTANELERİ YENİ KATILAn
DOKTORLARIN KISA ÖZGEÇMİŞLERİ:
Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ: 1957 İzmir doğumlu olan Tansuğ, Ege Üniversitesi Ege Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Konak Hastanesi Gebze’de Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalışıyor.  
Op. Dr. Burcu Çetinkaya: 1977 Tekirdağ doğumlu olan Çetinkaya, 2000 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Konak Hastanesi Gebze’de Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak çalışıyor.  
Uzm. Dr. Çağlayan Aslanbaş: 1979 Kırıkkale doğumlu olan Aslanbaş, 2005 yılında Marmara Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Aslanbaş, Konak Hastanesi Gebze’de Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı ve Akupunktur Uzmanı olarak çalışıyor.  
Uzm. Dr. Ayhan Yüksel: 1965 İstanbul doğumlu olan Yüksel, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Konak Hastanesi Gebze’de İç Hastalıkları Uzmanı olarak çalışıyor.  
Op. Dr. Cem Pehlevan: 1983 Artvin doğumlu olan Pehlevan, 2007 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Konak Hastanesi Gebze’de Üroloji Uzmanı olarak çalışıyor.  
 
Özel Konak Hastaneleri Hakkında
1995 yılında İzmit’te kurulan Konak Sağlık Grubu, sahip olduğu seçkin kadrosu ile dünya standartlarında hizmet veren A Sınıfı bir hastanedir. Yatırımlarını günden güne genişleten Konak Sağlık Grubu 2013 yılında bünyesine kattığı Gebze Tıp Merkezi’ni 2015 yılında A Sınıf hastane olarak hizmete aldı. 2014 yılında hizmete giren Gölcük Aile Konak Hastanesi ile yapmış olduğu aynı yıl Adapazarı’nda bünyesine kattığı Konak Tıp Merkezi ile 2016 yılında 4. büyük hastanesinin açılışı için hazırlanmaktadır.
Bina yatırımlarının yanı sıra hasta odaklı yaklaşımı, seçkin hekim kadrosu, sağlık personeli, tıbbi altyapısı, teknolojisi ve hizmet kalitesi ile yenilikler getiren Konak Sağlık Gurubu 128 Kesit BT Koroner (Sanal) Anjiyo ve Kolon Hidroterapi gibi hizmetleri de verebilmektedir. 15000 m2 kapalı alana sahip Konak Hastanesi, 2015 mart ayında hizmete giren Kocaeli’nin ilk özel Tüp Bebek Ünitesi ile sağlığın daima yanında olmaya devam ediyor.