Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Final Eğitim Kurumları'dan 3 koldan derslere devam

Türkiye Genelinde ve Yavru Vatan Kıbrıs’daki okullarıyla eğitim ve öğretimin öncülerinden olan Final eğitim Kurumları, koronovirüs salgını nedeniyle ara verilen eğitim ve öğretime uydudan yayın yapan Tv 23, MEB EBA Tv ve internet yayını olmak üzere 3 koldan kesintisiz devam ediyor.

Final Eğitim Kurumları'dan 3 koldan derslere devam
04 Nisan 2020 - 22:55

Dünyayı saran koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla alınan tedbirler kapsamında tüm okullarda ara verilen eğitim ve öğretimin 3. haftasına girilirken Darıca Final Eğitim Kurumları da sadece öğrencileriyle değil, velilerle de online  olarak irtibat kurmaya devam ediyor.

 

MURAT KAYA TEŞEKKÜR ETTİ

Program ile uyumluluģu ile öğrencilerinin evine  misafir olmaya devam ettiklerini söyleyen Darıca Final Eğitim Kurumları’nın Genel Müdürü Murat Kaya, ‘’ İlk günden itibaren süreci aktif,verimli,nitelikli yönetip ,uygulama yapan tüm paydaşlarımızla öz değerlendirmeler yaptık. Akademik ve psikolojik destekli programa devamla velilerimizin ,öğrencilerimizin yanındayız. Emeklerinden dolayı idarecilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, öģrencilerimize ve Türkiye çapında büyük bir özveri ile öncülük eden Final Genel Merkezi’mize canı gönülden teşekkür ederim’’ dedi.

 

 ONLINE ÖĞRETMENLER TOPLANTISI’NIN 2. Sİ YAPILDI

Diğer yandan, Darıca Final Eğitim Kurumları, Genel Müdür Murat Kaya başkanlığında, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi olarak bölüm müdürleri ve öğretmenleri ile 2.değerlendirme toplantısını da gerçekleştirerek, yarın ( Pazar günü) yapılacak olan online veli toplantısı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.