Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Medıcal Park'dan Türkiye'de bir ilk

Medical Park Hastaneler Grubu ve MAPFRE GENEL SİGORTA, Türkiye sağlık sektöründe devrim niteliğinde bir ilke imza attı. SGK’lı kişilerin özel hastanelerde ödediği farkı ortadan kaldıracak, Türk sağlık sektörünün yıllardır beklediği ‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’, Medical Park Hastaneler Grubu ve MAPFRE GENEL SİGORTA işbirliğinde Türkiye’de ilk kez uygulanmaya başlandı.

Medıcal Park'dan Türkiye'de bir ilk
04 Aralık 2012 - 08:08
 Almanya, Hollanda ve Fransa gibi Avrupa ülkelerinde uygulanan, Türkiye sağlık sektörünün ise 2000’li yılların başından bu yana beklediği ‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ Medical Park Hastaneler Grubu ve MAPFRE GENEL SİGORTA işbirliğinde ilk kez Türkiye’de uygulanmaya başlandı. Sağlık sektöründe çığır açacak  ‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ uygulaması ile SGK’lı kişiler, Medical Park Hastanelerinde fark ödemeden hizmet alabilecekler.  
 
Bu uygulamanın sağlık ve sigorta sektöründe yeni bir dönemi başlatacağını söyleyen  MAPFRE GENEL GRUBU CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Gül, “Uzun yıllardır üzerinde konuşulan ‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’, Medical Park ve MAPFRE GENEL SİGORTA işbirliğinde Türkiye’de ilk kez hayata geçti. 
 
Yaklaşık bir yıldır üzerinde çalıştığımız ürün, SGK’lı kişilere büyük avantajlar sağlayacak.  ‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ yaptıran kişiler, Medical Park’ın tüm hastanelerinde fark ödemeden tedavi olabilecekler” dedi.