Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cafercan: Çok huzurluyum!

3. Ligde şampiyonluk için birbirinden kaliteli isimleri transfer eden temsilcimizin ‘Çilek’ transferi olan Cafercan Aksu, gazetemize yaptığı açıklamada ‘’Darıca, çok huzurlu bir şehir. Darıca GB’de gerçek huzuru buldum, iyi ki böylesi büyük bir camiaya gelmişim’’ dedi.

Cafercan: Çok huzurluyum!
26 Temmuz 2016 - 14:26
Takımızın yıldız oyuncusu Cafercan Aksu, Darıca GB ile düşüncelerini Darıca Gazetesi’ne değerlendirdi. Mütevazi ve renkli kişiliğiyle adeta gönüllerde taht kuran süperstar Cafercan Aksu, Darıca GB’ye geldiği için çok mutlu olduğunu ifade etti. 
 
İYİ Kİ DARICA’YA GELDİM
Darıca’nın çok harika bir şehir olduğunu ifade eden Cafercan, ‘’Darıca, gerçekten beni etkileyen bir şehir oldu. 1 haftadır burada olmama rağmen, burada gerçek huzuru buldum. iyi ki böylesi büyük bir camianın çatısı altındayım. Ailemi de Darıca’ya getirmeye düşünüyorum. Çocuklarımda bu güzel şehri çok beğenecek’’
 
BAŞKAN ÖZTÜRK ÇOK İYİ BİRİ
‘’Başkanımız Mustafa Öztürk, gerçekten çok iyi bir insan. Bizlerle sürekli ilgileniyor. Her zaman bizim yanımızda. Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Takımda çok kaliteli isimler bulunuyor. Hocalarımız daima bizlere birşeyler öğretiyor. Bu sene 2. lige çıkmak için terimiz son damlasına kadar savaşacağız’’
 
TARAFTARLARIMIZI 
ÇOK MERAK EDİYORUM
‘’Darıca GB taraftarlarını çok merak ediyorum. Stadımızda onlarla tanışmak için can atıyorum. Bu kulüp, bu şehir herşeyin en iyisini hakediyor. Burada çok huzurlu bir ortam var. Takım olma yolunda büyük ilerlemeler kaydediyoruz. Allah’ın da izniyle bu sene inşallah 2. lige yükseleceğiz’’ dedi.