Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GÖÇMEN BÖREKÇİSİ'NDE BAYRAM KAMPANYASI

Balkanların göçmen böreğini Türk damak tadıyla birleştiren Göçmen Börekçisi, kampanyalı ve lezzetli ürünleriyle Kurban Bayramı’na hazır.

GÖÇMEN BÖREKÇİSİ'NDE BAYRAM KAMPANYASI
17 Eylül 2015 - 11:49

2004 yılında Kocaeli’nden çıkarak, Türkiye’nin dört bir yanına yayılan ve Darıca'da şubeleri bulunan Göçmen Börekçisi, usta ellerden çıkan ürünlerini bayram sofralarına getiriyor. Ev hanımlarının özen ve titizlikle hazırladığı börekleri 50’yi aşkın bayisinde müşterilerine sunan Göçmen Börekçisi, tam kadro Bayrama hazır. 

Ispanaklı, kıymalı, patatesli ve peynirli çeşitleriyle meşhur göçmen böreğinin yanı sıra, küt böreği, kol böreği, gül böreği ve su böreği çeşitleriyle de tüm börek severlere hitap ediyor. Lezzet harikası böreklerinin yanı sıra 12 çeşit baklavasıyla da beklentileri üst seviyede karşılıyor. 

Kurban Bayramı’nda bütçeye uygun ve kaliteli tatların her eve girebilmesi için kampanya yapan Göçmen Börekçisi’nden 1 tepsi baklava alana 1 tepsi börek hediye ediliyor. 

Türk Bayram geleneğine uygun olarak misafirliğe giderken eli boş gitmek istemeyen ya da eve gelen misafirlerine kaliteli sunumlar yapmak isteyenlere Göçmen Börekçisi alternatif sunuyor.