Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hırsız zanlılarına şok baskın!

Darıcalı işadamı Saladdin Özcan’ın intiharının ardından çıkan olaylar bitmek bilmiyor. 14 Kasım’da firmaya giden alacaklı bir grubun, firmanın deposunu zorla açtırdığı ve malları yüklerken polis baskınına uğradığı öğrenildi.

Hırsız zanlılarına şok baskın!
18 Kasım 2012 - 09:38
 Özcan Alüminyum'un sahibi Darıcalı ünlü işadamı Saladdin Özcan, 5 Eylül’de kendisine ait fabrikanın deposunda ölü bulunmuştu. İpe asılı vaziyette bulunan Özcan’ın ölümü intihar ihtimallerini kuvvetlendirmiş ve intihar sebebinin ödemekte zorlandığı borçlar olduğu iddia edilmişti. İşadamı Özcan’ın intiharının ardından ortaya çıkan borçlar Özcan ailesini de zor durumda bıraktı. Alınan bilgiye göre, alacakları olduğu öğrenilen bir grup, 14 Kasım’da firmaya giderek depo kapısını merhumun kardeşi Saffet Özcan’a zorla açtırdı. Şahıslar, depodaki malları; kamyon, minibüs ve bir otomobile yüklerken Darıca Emniyeti tarafından yakalandı.

REDDİ MİRASTA BULUNMUŞLARDI
Olayla ilgili araştırma başlatan Darıca polisi, malların tekrar depoya boşaltılmasını sağlayarak zanlıları gözaltına aldı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor. Öte yandan 5 Kasım’da yaptığımız “İntiharın Ardındaki Dram” başlıklı haberde intiharın ardından Özcan ailesinin mahkemeye reddi miras başvurusunda bulunduğuna ve bu başvuru sonrasında alacakları olan işçilere yaklaşık 300 milyar alacaklarının verilmediğine yer vermiştik.