Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da Muğla hazırlıkları sürüyor

Sahasında karşılaştığı Yeni Orduspor’u 4-2’lik bir skorla mağlup eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde moraller en üst seviyede.

Darıca'da Muğla hazırlıkları sürüyor
14 Aralık 2017 - 08:38
Sahasında karşılaştığı Yeni Orduspor’u 4-2’lik bir skorla mağlup eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde moraller en üst seviyede. Ligin ilk devresinin son haftasında Pazar günü deplasmanda Muğlaspor ile karşı karşıya gelecek olan ekibimiz, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Zorlu maçların oynanacağı haftayı kayıpsız geçerek zirveye bir adım daha yaklaşmak isteyen Darıca GB, geçen sezon deplasmanda 2-0 yendiği rakibini yine yenerek devreye moralli girmek istiyor. Sarı yeşilliler bugün saat 11.30’da yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.
 
Darıca GB, PFDK’lık oldu
TFF’nin internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
Hukuk Müşavirliği’nce 12.12.2017 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ Kulübü’nün 10.12.2017 tarihinde oynanan DARICA GENÇLERBİRLİĞİ-YENİ ORDUSPOR KULÜBÜ TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “4 futbolcusunun sarı kart ve 2 futbolcusunun kırmızı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 40. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine, DARICA GENÇLERBİRLİĞİ Kulübü futbolcusu ÖZER KUTLU’nun aynı müsabakadaki “kural dışı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 43. maddesi uyarınca 11.12.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine,
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ Kulübü futbolcusu CAFERCAN AKSU’nun aynı müsabakadaki “hakareti” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi uyarınca 11.12.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine, DARICA GENÇLERBİRLİĞİ Kulübü antrenörü UĞUR BALCIOĞLU’nun aynı müsabakadaki “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca 11.12.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.