Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gazeteciler Darıca'da buluştu

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, gazetecilere yönelik düzenlediği mangal partisinin ikincisini Darıca’da gerçekleştirdi. Cemiyet Başkanı Çetin Gürol, konut müjdesini Gebze bölgesindeki gazetecilere de verdi

Gazeteciler Darıca'da buluştu
30 Nisan 2015 - 09:53

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, yaza merhaba etkinlikleri kapsamında ikinci organizasyonunu Darıca’da yaptı. Renkli görüntülere sahne olan mangal partisine, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası bölgesinde faaliyet gösteren günlük ve haftalık gazete, internet haber sitesi, ulusal medya temsilciliklerinin tüm kademelerinde görev yapan 150’ye yakın basın mensubunun yanı sıra, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin etkinliklerine destek veren birçok protokol mensubu da katıldı.

BAYRAMOĞLU’NDA YAPILDI

Darıca Bayramoğlu Basın İlan Kurumu Tesisleri’nde gerçekleşen mangal partisi etkinliğine AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ve eşi Dilek Kaplan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve eşi Sevgi Çiler, Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Kerem Özgüler, Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve eşi Serap Çakır, Gebze Matbaacılar Derneği Başkanı Ozan İlyasoğlu ve Ergün Emlak yöneticilerinden Baran Aydın katıldı. Deniz kenarında çimenlerin üzerinde hazırlanan mangal partisinde basın mensupları eğlenceli ve keyifli anlar yaşadı. 

GÜROL’DAN MÜJDE

Bir konuşma yapan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ise, meslektaşlarına konut müjdesi verdi. Gürol, “Göreve geldiğimizde en büyük hedefimizin gazetecileri ev’lendirmek olduğunu söylemiştik. Şimdi bu hedefimize yaklaştık. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Fikri Işık’ın destekleriyle Basın Sitesi projesi çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Derince Çınarlı Mahallesi’nde 17 dönüm bir arazinin TOKİ’ye devri yapılıyor. Kısa zamanda bu projemizi hayata geçireceğiz” diye konuştu. Gürol, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ne bir de bina almak istediklerini söyleyerek, “Bununla ilgili de önümüzdeki günlerde net adımlar atacağız” dedi.