Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karabacak ve şampiyonlar Başbakan'ın misafiri oldu

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak İspanya’da yapılan Avrupa Kulüplerarası Kros Şampiyonası'nda şampiyon olarak ülkemize altın madalya kazandıran Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcularıyla beraber Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuğu oldu.

Karabacak ve şampiyonlar Başbakan'ın misafiri oldu
03 Mart 2015 - 09:58
 Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak İspanya’da yapılan Avrupa Kulüplerarası Kros Şampiyonası'nda şampiyon olarak ülkemize altın madalya kazandıran Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcularını Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.
Genç Erkekler kategorisinde toplamda 11 ülkenin mücadele ettiği yarışmalarda 19 puanla birinci olarak şampiyonluk kürsüsüne çıkan sporcuları 15 adet Cumhuriyet altınıyla ödüllendiren Başkan Karabacak sporcu hocalarına da 10 adet Cumhuriyet altını vererek kendilerinden yeni başarılar beklediklerini ifade etti.
 
BAŞBAKAN’IN HUZURUNA ÇIKTILAR
Ödül töreninin ardından Ankara’ya Başbakan ile görüşmek için yola çıkan Darıca’mızın gururu olan Atletizim ekibimiz burada Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştüler.  Burada kısa bir açıklama yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şubat ayında İspanya’da yapılan ve  Avrupa’nın gelecek vadeden elit sporcularının ter döktüğü Avrupa Şampiyonası gibi önemli bir organizasyonda şampiyon olarak Milli Marşımızı okutmanın mutluluğunu bizlere yaşatan sporcularımızı kutluyorum. Başarıda emeği geçen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a, Atletizim Kulübü Başkanı Mustafa Öztürk’e, tüm kulüp yönetimi , antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyorum.” Dedi. Başkan Karabacak ise bu tür başarıların artık daha da artacağına dikkat çekerek, kendilerini misafir eden Başbakan Ahmet Davutoğlu’na teşekkür etti.