Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca G.B liderliğini perçinledi 3-0

Spor Toto 3.lig 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B, sahasında konuk ettiği Çorum Belediyespor’u 3-0 yenerek puanını 33’e yükseltti ve 2 puan farkla liderliğini sürdürdü.

 Darıca G.B liderliğini perçinledi 3-0
14 Aralık 2014 - 22:35
Sarı yeşilli temsilcimize galibiyeti getiren golleri Yusuf, Adem ve Başaran kaydetti. Karşılaşmaya çok iyi başlayan Darıca G.B, Adem ve Ahmet’in önderliğinde rakip kalede tehlikeler yarattı. Mücadelenin 11.dakikasında Adem sağ kanattan 2 kişiyi çalımlayarak ceza sahasına girdi. Adem’in içeriye çevirdiği top defanstan sekti ve Yusuf’un önünde kaldı. Kaptan Yusuf çok iyi bir vuruş yaparak topu filelerle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından oyunu kendi yarı sahasında kabul eden Darıca G.B, kalesinde iki tehlikeli pozisyon yaşamasına rağmen, günün başarılı isimlerinden Ersin kalesinde yine devleşti.
 
ERSİN PENALTI KURTARDI, BAŞARAN İLK GOLÜNÜ ATTI
 
İkinci yarıya da iyi başlayan temsilcimiz Darıca G.B, gol arayan rakibi karşısında kontra ataklarla etkili oldu. Burak ve Ahmet’le net fırsatları cömertçe harcayan Darıca G.B, günün başarılı isimlerinden Adem’le farkı 2’ye çıkardı. 2‘nci golün ardından taraftarıyla birlikte bütünleşen ve iştahlı futbolunu sürdüren Darıca G.B, tribündeki futbolseverleri bir hayli mutlu etti. Karşılaşmanın 90’ncı dakikasında Ferhat’ın rakibine yaptığı hareketin ardından penaltı vuruşu kazanan konuk ekip, Türkiye liglerinin en az gol yiyen kalecisi Ersin’i geçemedi. Bu sezon bir kez daha kalesinin gole kapatan Ersin, ne kadar potansiyelli bir kaleci olduğunu bir kez daha kanıtladı. Karşılaşmanın 90+1’nci dakikasında oyuna giren ve 1 dakika sonra golünü atan Başaran, takımının 3’ncü kendisinin ise bu sezonki ilk golünü kaydetti.