Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yepyeni bir 2. Lig!

Spor Toto 1. Lig’den düşenler, 3. Lig’den çıkanlar ve kalanlarla yepyeni bir 2. Lig bizleri bekliyor. Temsilcimiz Darıca G.B, 10 yıl sonra kavuştuğu 2. ligde heyecan 1 Eylül’deki santrayla başlayacak.

Yepyeni bir 2. Lig!
29 Mayıs 2018 - 19:20
2. Lig’den 1. Lig’e çıkanlar, 3. Lig’e düşenler, 3. Lig’den 2. Lig’e çıkanlar ve kalanlarla yepyeni bir 2. Lig bizleri bekliyor. Önceki gün oynanan Afjet Afyonspor- Sakaryaspor maçının ardından 2. Lig’de mücadele edecek 36. takım da belli olurken, Darıca G.B’nin muhtemel tüm rakipleri de şekillendi. Bu yıl Samsunspor, Manisaspor ve Gaziantepspor’un 1. Lig’den düştüğü lige 3. Lig’den ise Manisa Büyükşehir Belediyespor, Utaş Uşakspor, Ankara Demirspor, Tarsus İdman Yurdu ve Bayrampaşa yükselmeyi başardı.
 
2. LİG’DE KALANLAR
2. Lig’deki Menemen Belediyespor, Sivas Belediyespor, İnegölspor, Sarıyerspor, Tokatspor, Etimesgut Belediyespor, Kastamonuspor, Eyüpspor, Tuzlaspor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Amed Sportif Faaliyetler, Bandırmaspor, Şanlıurfaspor, Buğsaşspor, Hacettepespor, Konya Anadolu Selçukspor, Niğde Belediyespor, SBS İnşaat Kırklarelispor, Kahramanmaraşspor, Zonguldak Kömürspor, Pendikspor, Fethiyespor, Ottocool Karagümrük, Sancaktepe Belediyespor, Keçiörengücü, Gümüşhanespor ve Sakaryaspor’la birlikte 36 takımın yer alacağı 2 gruplu 2. Lig kurasının Ağustos ayında çekilmesi beklenirken, lig ise 1 Eylül’deki santrayla başlayacak.