Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sıradaki gelsin! 2-0

3.Ligdeki temsilcimiz Darıca GB, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaştığı Erokspor’u Alperen ve Hakkı’nın attığı gollerle 2-0 mağlup ederek puanını 46’ya çıkardı ve liderliğini sürdürmeye devam etti.

Sıradaki gelsin! 2-0
19 Şubat 2018 - 15:02
 Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan ekibimiz 12. Dakikada ilk net fırsatını yakaladı. Alperen’in sağdan kestiği topa Halil dokunamadı. 36 dakikada Hayrullah rakiplerini birer birer geçti ve topu Alperen’e aktardı. Alperen topa düzgün bir vuruş yaparak Sarı - Yeşilli temsilcimizi 1-0 öne geçirdi. ilk yarı ekibimizin üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıya da iyi başlayan Darıca GB, 57. Dakikada farkı 2’ye çıkardı. Doğancan orta sahadan taşımış olduğu topu Hakkı’ya çıkardı. Hakkı sert bir vuruşla topu ağlara yolladı. 2-0. Maçta başka gol olmadı ve ekibimiz puanını 46’ya çıkararak liderliğini sürdürdü. 
 
DARICA AİLESİ YALNIZ BIRAKMADI
Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca GB Başkanı Mücahid Vural, Darıca GB yöneticileri, Darıca Belediyesi Meclis üyeleri ve Çınaraltı Taraftar Grubu da takip etti. Taraftarlarımız ve futbolcularımız alınan galibiyet sonrası büyük mutluluk yaşadılar.