Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karabacak'ın takımı, şampiyonluk hedefliyor

Türk atletizminin unutulmaz isimlerinden Şükrü Karabacak’ın takımı Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, bugün Antalya’da başlayacak Türkiye 1. Kros Ligi’nde yarışacak.

Karabacak'ın takımı, şampiyonluk hedefliyor
08 Şubat 2013 - 11:39
 HEP ZİRVEDE KALDI

Türk Milli Takımı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde uzun süre teknik adamlık yapan ve Türk atletizmine ismini altın harflerle yazdıran Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, uzun bir aradan sonra atletizm sporuna hızlı bir dönüş yaptı. Altyapı ve tesis çalışmalarını da başlatan Darıca Belediyesi, geçen yıl kurduğu ekiple, büyük başarılara imza attı. Bu yıl ise hedef Türkiye Kros Ligi Şampiyonluğu.

BUGÜN ANTALYA’DA YARIŞACAKLAR

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, bu yıl oldukça iddialı. DASYİS’ten gelen Darıca’nın yıldızları ile altyapısını da sağlamlaştıran temsilcimiz, kadrosuna son derece önemli yıldızları dahil etti. Bugün Antalya’da başlayacak olan Türkiye 1. Kros Ligi maçlarında ter dökecek olan Darıca Belediyesi, ilk yarıştan önemli dereceler çıkartmayı amaçlıyor. Kros Ligi’nin ikinci ayağı ise 16 Mart tarihinde Kuşadası’nda yapılacak.

KARABACAK YANLARINDA

Kısa sürede Türk atletizminde ses getiren dereceler elde eden Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, Şükrü Karabacak’ın takımı olarak, kurulduğu ilk günden itibaren saygı görüp, çekinilen bir ekip oldu. Bu yıl şampiyonluk için yarışacak ekibi Başkan Karabacak da yalnız bırakmayacak. Kulüp Başkanı Sadık Albayrak, Onursal Başkan Şükrü Karabacak’ın kulübün kısa sürede yakaladığı başarıda çok büyük payı olduğunu ifade ederek, sadece Karabacak isminin bile birçok yerde kapıları ardına kadar açtığını dile getirdi.