Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Törk; Bu kenti kazanacağız!

Geçtiğimiz Cuma günü belediye başkan aday adayı olmak için istifa eden CHP Darıca Eski İlçe Başkanı Yakup Törk, önceki gün teşekkür ve veda toplantısı düzenledi.

Törk; Bu kenti kazanacağız!
16 Ekim 2018 - 09:56
CHP Darıca Eski İlçe Başkanı Yakup Törk, belediye başkanlığı aday adayı olmak için yaptığı istifasının ardından ilk basın toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi. Toplantıya katılım oldukça yoğun olurken, partinin tüm kadroları hazır bulundu. Yakup Törk, etkinlikte yerine vekaleten bakacak yeni ilçe başkanını ve meclis üyeliği için görevinden istifa eden Aydın Işık’ın yerine göreve gelen gençlik kolları başkanını da partililere tanıttı. Bu bağlamda parti yönetiminin aldığı kararla CHP Darıca İlçe Başkan Vekili Güler Yıldırım olurken, CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili ise Ümit Kızılboğa olarak belirlendi. Törende kürsüden partililere seslenen Yakup Törk şu ifadeleri kullandı;
 
“SİZE TEŞEKKÜR EDERİM”
 “3 yıllık görev sürem 2015’in 29 Kasım’ında başladı. Bu onurlu görevi 3 yıl boyunca elimizden geldiğince CHP’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bütün değerlerini önde tutturan partimizi her koşulda her alanda daima temsil etme görevini verdiğiniz için teşekkür ederim. 3 yıllım süre Cuma günü itibari ile il başkanlığına verdiğim istifa dilekçem ile yeni bir yola evrildi.
 
“BU KENTİ KAZANACAĞIZ”
İlçe başkanı olduğum gün 2019 seçimleri için söz vermiştik. 2019’da Darıca’yı yeniden bölgenin parlayan yıldızı yapmak için belediye başkanlığı aday adayı oldum. Genel merkezimizin de teveccühü ile belediye başkan adayı olmak istiyorum. 2019’da CHP’yi birleştirici bir güçle bize güvenen herkese bu kenti kazanacağımıza söz veriyorum. Darıca artık sosyal demokratların yöneteceği bir kent olmalıdır.
 
“YILDIRIM VEKALET EDECEK”
Cuma akşamı istifamın ardından örgütlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı yerime vekalet edecek, bu kararı yönetim kurulundaki arkadaşlarımla beraber aldık. CHP’ye bu geçici dönemde ilçe başkanlığına Güler Yıldırım vekalet edecek. bornova escort Görevde olduğum günden beri tam uyumla çalıştığımız meslektaşım gençlik kolları başkanımız da meclis üyeliği için istifa etti. Yeni gençlik kolları başkanımız Ümit Kızılboğa oldu.”