Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Emniyete bağışlanan 5 araçtan 2'si teslim edildi

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Darıca Emniyet, Asayiş, Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi tarafından bağışlanan 5 araçtan 2’si bugün törenle teslim edildi

 Emniyete bağışlanan 5 araçtan 2'si teslim edildi
08 Temmuz 2019 - 15:58

Darıca İstasyon Karakol Amirliği Hizmet Binası önünde bugün gerçekleştirlen 2 aracın devir teslim törenine Darıca Emniyet Müdürü Turan Aksoy, Emniyet Müdür Yardımcısı Mesut Uğur, Darıca Emniyet, Asayiş, Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hacıoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerinden Darıca Sanayici ve İş Adamları Derneği adına Mehmet Alcan, Kenan Demirbaş, Sıddık Topal, Yakup Kaya, Cafer Teyyar Demirdaş ve polis memurları katıldı.

Dernek Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu, devir teslim töreninde yaptığı konuşmasında vatandaşlar, esnaf ve iş adamlarının katkılarıyla satın alınarak bağışlanan 5 hafif ticari aracın maliyetinin donanımlarıyla birlikte yaklaşık olarak 500 bin TL.’ye mal olduğunu belirterek, ‘’ Şimdilik 2 aracı teslim ediyoruz, önümüzdeki haftalarda siparişleri verilen 3 adet aracı da teslim edeceğiz. Desteklerini esirgemeyen özellikle Darıca Sanayici ve İş Adamları Yönetimi’ne teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız sağ olsun, emniyet teşkilatımız için gereken her şeyi yaptılar. Dernek olarak  herkese minnet borçluyuz. ‘’ şeklinde konuştu.

Darıca Emniyet Müdürü Turan Aksoy ise Darıca Emniyet, Asayiş, Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi ile birlikte emeği geçen herkese  Emniyet Teşkilatı ve vatandaşlar adına teşekkür ediyoruz. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin’’dedi.

Bağışlanan 5 adet araçla birlikte Darıca emniyet Müdürlüğü’ndeki sayı 25’e çıktı.