Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

104 belediye başkan adayı kahvaltıda buluştu

AK Parti Kocaeli'de belediye başkanlığı için aday adayı olan isimler dün kahvaltıda bir araya geldi. Ak Partide’de geçen hafta yapılan “Temayül Yoklaması”nın ardından, belediye başkan aday adayları dün il teşkilatının organizasyonunda bir araya geldi.

104 belediye başkan adayı kahvaltıda buluştu
04 Kasım 2013 - 08:41
Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı için yapılan toplam başvuru sayısı 104 oldu. Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek’in ev sahipliğindeki toplantı, İzmit Yenişehir Mahallesi Konak Hastanesi yanında bulunan İmperial Park Otel’de yapıldı. Aday adaylarının tanışma toplantısına eksiksiz katıldı
 
16 BAŞVURUYLA REKOR GEBZE’DE
Ak Parti'de 1 Kasım tarihinde belediye başkan aday adaylığıyla ilgili başvurular tamamlanmış, belediye meclisi üyeliği başvuruları 1 Aralık’a kadar uzatılmıştı. Büyükşehir’de Başkan Karaosmanoğlu dışında başka başvuru olmadı. İzmit’te de Başkan Doğan’ın karşısına sadece Halil Vehbi Yenice rakip çıktı. Gebze’de tam 16 belediye başkan aday adayı var.
 
MECLİSE ŞİMDİLİK 462 BAŞVURU
1 Kasım tarihi itibariyle belediye meclisleri için yapılan toplam müracaat sayısı ise 462 oldu. İlçelere göre meclis başvuruları şöyle:  Başiskele(21), Çayırova(40), Darıca(87), Derince(45), Dilovası(35), Gebze(68), Gölcük (27), İzmit (35), Kandıra(11), Karamürsel(7), Kartepe (56), Körfez (30)