Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

10 milyonluk proje!

Darıca Belediyesi Nisan ayı meclisi dün gerçekleştirildi. Mecliste konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 10 Milyon TL’ye mal olacak Darıca Kapalı Pazar projesinin ihalesinin ve yer tesliminin yapıldığını ve önümüzdeki günlerde ilk kazmanın vurulacağının müjdesini verdi.

10 milyonluk proje!
03 Nisan 2018 - 18:16
Darıca Belediyesi Nisan ayı meclisi dün gerçekleştirildi. Meclis gündeminden önce konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Cuma günü Hassa’da yaptırılan Süleyman Şah Namazgah projesine tüm belediye meclis üyelerini davet etti. Tüm eksikliklerin sona ermek üzere olduğuna dikkat çeken Başkan Karabacak, haftasonu oynanacak olan Darıca GB-Yeşil Bursa maçına da tüm meclis üyelerini beklediklerini belirtti.
 
KARADAĞ GÖREVE BAŞLADI
DİSKİ Müdürüyken, Darıca Belediye Başkan Yardımcılığı’na getirilen Ahmet Karadağ, dün itibariyle resmen görevine başladı. Darıca Belediyesi Nisan ayı meclisinde yerini alan Karadağ’a meclis üyeleri hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
 
KAPALI PAZARDA İLK KAZMA VURULUYOR
Darıca Kapalı Pazar projesinin ihalesi ve yer teslimi yapıldı. Önümüzdeki günlerde ilk kazma vurulması beklenen ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Darıca Belediyesi tarafından ortaklaşa yapılacak olan Kapalı Pazar projesinin, yıl sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor. 350 araç kapalı otoparkı ve sabit pazarıyla Darıca halkına hitap edecek olan proje, 10 Milyon TL’ye mal olacak.
 
DARICA BELEDİYESİ EĞİTİM SPOR KULÜBÜ SPORCULARINA ÖDÜL
Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları, Darıca Belediyesi tarafından ödüllendirilecek. Cumhuriyet altını ile ödüllendirilecek olan başarılı sporcular tebrik eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ‘’Atletizm ve karete branşlarında büyük başarılar elde ediyoruz. Tüm sporcularımızı kutluyorum’’ dedi.