Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hospital Park bayanları bilgilendirdi

Özel Hospital Park Darıca Hastanesi'nin sosyal sorumluluk projesi kapmasında periyodik olarak düzenlediği sağlık konferansına bir yenisini daha ekledi. Özel Hospital Park Darıca Hastanesi Başhekimi Dr. Nilgün Yönten ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Müge Emeksiz tarafından Darıca Cem Evi’nde ‘Kadın ve Üreme Sağlığı’ konulu konferans verdiler.

Hospital Park bayanları bilgilendirdi
08 Mart 2013 - 09:10
 Katılımın oldukça yüksek olduğu konferansta bayanlar öğrenmek istedikleri soruları da sorarak bilgi sahibi oldular.  Özel  Hospital Park Darıca Hastanesi  Başhekimi Dr. Nilgün Yönten ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Müge Emeksiz tarafından yapılan sunumda, Kadın Hastalıkları ve Doğum, genel kadın sağlığı, menopoz-osteoporoz, gebelik takibi, riskli gebeliklerin izleme, yardımcı üreme teknikleri ile kadınlık organları kanserleri, Miyomlar gibi bir çok konu üzerinde bilgiler verdiler.  
Hastanelerinde en son teknoloji ile hizmet verdiklerini söyleyen Özel  Hospital Park Darıca Hastanesi  Başhekimi Dr. Nilgün Yönten, hastalıklarda erken müdahalenin hayat kurtardığını, dile getirerek hastanelerinde her türlü muayenene, tetkiklerin yapılabildiğini bir çok yapılamaz denilen ameliyatları da başarı ile yaptıklarını söyledi.  Günümüzde artış gösteren kadınsal sorunlardan birisi olan miyomlar, rahim içinde yer alan ve çoğu zamanda zararsız olara husule gelen tümörlerdir diyen
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Müge Emeksiz, " İyi huylu kitleler olarak da bilinen miyom, kadınlarda bir takım şikayetlerin yaşanmasına sebep olan bir sağlık problemidir. Rahim içinde belli bir bölgeyi işgal eden miyomların kansere dönüşme olasılığı çok az olsa da, muhakkak miyom belirtileri hissedildiğinde tedavi için kadın doğum uzmanına başvurulmalıdır." dedi.