Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcamız telafi peşinde!

Çine Madranspor maçında 2 puan kaybeden 3.Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Darıca G.B, iç sahada kaybettiği 2 puanı Batman Petrolspor deplasmanında telafi etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Darıcamız telafi peşinde!
24 Mart 2016 - 11:18
3.Lig 3.Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Darıcamız, ligin 32.haftasında deplasmanda Batman Petrolspor’la karşılaşacağı maçın hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Önceki gün saat 16:00’da başlayan antrenman öncesinde futbolcularıyla yaklaşık 20 dakikalık bir toplantı gerçekleştiren Teknik Direktör Ramazan Silin, Çine Madranspor maçında kötü oynama kredilerini doldurduklarını ve iç sahada kaybedilen 2 puanı Batman Petrolspor deplasmanında telafi etmek zorunda olduklarını belirtti.
 
SİLİN: EN AZ 4 GALİBİYET VE 1 BERABERLİK LAZIM
Kalan 7 haftada minimum 4 galibiyet ve 1 beraberlik almaları gerektiğinin altını çizen Ramazan Silin, “14 haftadır maç kaybetmeyen bir kimliğimiz oluştu. Bu takımı siz dipten çıkararak Play-Off’un eşiğine kadar getirdiniz. İnanıyorum ki sezon sonunda da takımımızı Play-Off hattının içine sokacaksınız. Bunu yapacak gücümüz ve kalitemiz var. Batman’dan 3 puanla dönerek hedeflerimize emin adımlarla yürüyelim” dedi.
 
BATMAN HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Kritik maç öncesinde çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren Darıca GB’li sporcular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. A ntrenmanın ikinci bölümünde yarı sahada çift kale maç yaptı. Silin, antrenman sonunda takımını 2 gruba ayırarak yenileme ve düz koşu yaptırarak antrenmanı noktaladı.
 
SAKAT YA DA CEZALI YOK
Darıca G.B’de Batman Petrolspor maçı öncesinde sakat ya da cezalı bir futbolcunun olmaması teknik heyeti  sevindiriyor. Alternatifli ve geniş bir kadro elinde bulunduran Teknik Direktör Ramazan Silin, hafta içinde yapılacak olan idmanların ardından Batman Petrolspor maçı için kafasındaki ilk 11’i şekillendirecek. Teknik direktör Ramazan Silin’in Batman deplasmanında sürpriz bir kadroyu sahada sürebileceği tahmin ediliyor.