Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yeni muhtar Hakan Uğurlu, mahalle halkını iftarda ağırladı

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Nene Hatun Mahalle Muhtarı seçilen Hakan Uğurlu, mahalle halkını iftar yemeğinde ağırladı.

Yeni muhtar Hakan Uğurlu, mahalle halkını iftarda ağırladı
08 Nisan 2024 - 10:17 - Güncelleme: 08 Nisan 2024 - 10:47
Şehit Hasan Sarıtosun Caddesi’nde düzenlenen iftar yemeğine, protokol üyeleri, muhtarlar, mahalle sakinleri, dostları, yakınları ve seçimde çalışan ekibi olmak üzere yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Mahalle halkını iftarda ağırlamanın mutluluğunu yaşayan Muhtar Hakan Uğurlu yaptığı konuşmada davete katılan herkese teşekkür etti. Uğurlu yaptığı teşekkür konuşmasında; ‘’Kıymetli Konuklarımız ve siz birbirinden çok değerli Nene Hatunlu komşularım. Bundan yaklaşık 1 hafta önce yapılan seçimler neticesinde beni oylarınızla muhtar olarak seçtiğiniz için hepinize şükranlarımı sunuyorum.

Bizler göreve gelmeden önce mahallemizdeki her noktaya ulaşmak ve herkese dokunmak istediğimizi defalarca kez dile getirmiştik. Şimdi verdiğimiz sözü tutma zamanı geldi. Bundan sonra bölgemize örnek teşkil edecek projeleri hayata geçirme vakti. Bu noktada kıymetli kaymakamımız ve belediye başkanımızla birlikte bölgemizde ki dernek yöneticilerinin kapılarını çalacak onlardan da destek olmasını isteyeceğiz. Mahallemiz, bugün olduğu gibi yarında hepimizin olacak ve güzel günleri inşallah hep birlikte yaşayacağız. İftarımıza katılım sağladığınız için hepinize tekrar teşekkürleri mi sunuyorum’’ dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum