Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ufukta şampiyonluk var!

Harika bir ikinci yarı başlangıcı yapan 3.lig temsilcimiz Darıca GB'de başkan Mücahid Vural, gazetemize bomba gibi açıklamalarda bulundu.

Ufukta şampiyonluk var!
30 Ocak 2018 - 10:19

Başkan Vural yaptığı açıklamada ''Sessiz ve derinden ilerliyoruz. Futbolcu kardeşlerim haftasonu aslanlar gibi mücadele etti. Şimdi önümüzde Ankara Demir maçı var. Bu maçı da kazanacağız. ''Ufukta şampiyonluk var'' dedi.

 

Pazar günü oynanan Pazarspor maçında rakibini adeta sahadan silen ve 3-1 gibi net bir skorla 3 puanın sahabi olan temsilcimiz Darıca GB'de yüzler gülüyor. İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Velimeşe'yi 3-1 mağlup eden ve bu hafta sahasında ağırladığı Pazarspor'a da aynı tarifeyi uygulayan Sarı - Yeşillilerde Başkan Mücahid Vural camiaya önemli mesajlar verdi.  Başkan Vural yaptığı açıklamada '' Futbol sahada oynanan bir oyun. Bu yüzden mücadele eden kazanır. Hiçbir maçımız kolay değil. Ancak bir Darıca Gençlerbirliğiyiz. Taraftarımız ve bizlerin bütünlüğü devam ettiği sürece ufuktaki şampiyonluk yakındır. Darıcalıların ve Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak'ın destekleriyle şampiyonluk kupasını inşallah Darıca'ya getireceğiz'' dedi.