Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş Kocaeli’ne geliyor
Türkiye İşçi Partisi Milletvekillerinin ‘Bir Yol Var’ diyerek düzenlediği yurt gezileri kapsamında Genel Başkan ve İstanbul Milletvekili Erkan Baş, 5 Kasım 2021 Cuma Kocaeli’ne geliyor.
Yayınlanma :
04.11.2021 12:16
Güncelleme :
04.11.2021 12:16


Baş, daha sonra Kandıra’nın Akçaova Mahallesi’nde Sungurlu Barajı’nın yapımına karşı uzun süredir mücadele eden yöre halkını ziyaret edecek ve projenin son durumu hakkında bilgi alacak.
Akçaova’dan sonra Yahya Kaptan Gülümse Cafe’de çay molası verecek olan Baş’ın son durağı Değirmendere olacak. Değirmendere Rainbow Cafe’de saat 20.00’de gerçekleşecek halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelecek olan TİP Genel Başkanı, programının ardından Kocaeli’nden ayrılacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: