Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Kocaeli'de toplandı

30 ülkeden 1170 üyesi bulunan Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) Yönetim Kurulu toplantısı, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’ nün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Kocaeli'de toplandı
09 Eylül 2020 - 14:42

30 ülkeden toplam bin 170 üyenin bulunduğu Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Eylül ayı Yürütme Kurulu Toplantısı bugün Başiskele Belediyesi ev sahipliğinde Başiskele TRYP by Wyndham Lastik İş Otel’de gerçekleşti. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın başkanlık yaptığı toplantıya Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve TDBB Genel Sekreteri Dr. Fahri Solak katıldı.

BÜYÜKAKIN’ I İLGİYLE TAKİP EDİYORUZ

Yürütme kurulu öncesi yapılan basın açıklamasında Pandemi sürecinde belediyelerin çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı.  Birlik Başkanı  ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,” Kocaeli bizim açımızdan farklı bir anlamı var. Karaosmanlığından devraldık. Kendisinin büyük hizmetleri oldu bize. Birliğimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Önemli görevler üsttlendi bizde onu yürütmek için çaba gösteriyoruz. Kocaeli’ de bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Ayrıca Başiskele Belediye Başkanımız Yasin Özlü’ de çok önemli katkılarda bulunuyor. Kendisine başarıla diliyoruz. AK Parti Belediyelerinin önemli şehirlerinden biri  Kocaeli dir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükak’ ında projeleriyle önemli işler yapıyor. Kendisini ilgiyle takip ediyoruz” ifadelerini kullandı

BAŞİSKELE’DE GÜZEL İŞLER PLANLIYORUZ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanın ardından Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Özlü konuşmasında, “Bir kardeşiniz olarak sisin gibi belediyeciliğin doğayen isimlerini görmek bize güç veriyor. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Böylesine önemli bir kurulda benim gibi bir kardeşine yürütme kurulunda görev verdiği için teşekkür ediyorum. Çok büyük bir kuruluşta görev almak bizim için de tecrübe oluyor. Bu tecrübeleri ilçemize kazandırıyoruz. Birlikte güzel işler yapmaya alışıyoruz. Başiskele’de güzel işler yapmak için bir toplantı yapıyoruz.” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum