Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tokatlılar'dan İstişare Toplantısı

Kocaeli Tokat ili ve ilçeleri kültür dayanışma derneği pandemi nedeni ile ara verdiği istişare kurulu toplantısını yoğun katılımla uzun bir aradan sonra gerçekleştirdi.

Tokatlılar'dan İstişare Toplantısı
09 Kasım 2021 - 09:37 - Güncelleme: 09 Kasım 2021 - 10:50

Dernek başkanı Doç Dr. Hüseyin Şaşkın ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı programına Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz, Kocaeli’de görev yapan Tokatlı bürokratlar, dernek başkanları, istişare kurulu üyeleri ve yöneticiler katıldı.
Teşekkür konuşması yapan başkan Doç Dr. Hüseyin Şaşkın; ‘’Hemşerilerimizle uzun zamandır pandemi nedeni ile bir araya gelemiyoruz. Kocaeli’mizde yaşayan Tokat’lılar olarak memleketimizi en güzel şekilde temsil etmek için bir araya geliyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde dernek faaliyetlerini arttırarak devam edeceğiz, en kısa zamanda pandemi kurallarına uygun olarak haftalık buluşmalarımızı da gerçekleştirmeye başlayacağız.’’ diyerek katılımcılara teşekkür etti.
Dernek faaliyetleri ve yapılacak çalışmalar hakkında dernek genel sekreteri Murat Yılmaz’ın yaptığı sunumun ardından program katılımcıların dilek ve temennileriyle sona erdi.
Programa Kocaeli’de bulunan Tokatlı derneklerden, Satı  Bozkurt, Darıca Turhal Çayıraltı Dernek Başkanı Mehmet Yılmaz, Gebze Çat Dernek Başkanı  Ahmet Kılıç, Darıca Taşlıca Dernek Başkanı Ayhan Coşkun, Gebze Eskituraç  Dernek Başkanı Aydın Torun, Çayırova  Tokatlılar Dernek Başkanı Hacı Doğan, Gebze Ormanbey Dernek Başkanı Murat Yıldırım, Körfez Tokatlılar Dernek Başkanı Yüksel Uslu, Gebze Dodurga  Dernek Başkanı Celal Ürgün ve Gebze Büro Memur Sen Şube  Başkanı Sedat Topçu katıldı.

 

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum