Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"Darıca Çelik" Karate, Türk Sporu'na altın yetenekler kazandırıyor!

Kocaeli’nin Uluslararası Karate Hakemi ve Milli Takım Antrenörü Mehmet Erdinç Çelik nezaretinde devam eden Karate çalışmaları, birçok genç sporcuya yetenek kazandırmanın mutluluğunu yaşatıyor.

"Darıca Çelik" Karate, Türk Sporu'na altın yetenekler kazandırıyor!
09 Kasım 2021 - 10:51
Darıca Çelik Karate Spor Kulübü, kuruluşundan bugüne kısa süre geçmesine rağmen sayısız ulusal ve uluslararası derecelere sahip sporcular yetiştirip milli takıma sporcular kazandırdı. Bu sporcular spordaki başarılarını derslerine de yansıtıp, yüksek not ortalamasıyla yaşıtlarına örnek gösterilen “altın çocuklar” olarak adlandırılıyor. 

DARICALI GENÇLER BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRIYOR
Uluslararası müsabakalarda Türk bayrağını birincilik kürsüsünde dalgalandırmanın gururunu yaşayan Darıcalı genç yetenekler, şampiyonluk sevincini aileleriyle ve arkadaşlarıyla yaşıyorlar. Spor hayatlarında yeni başarılar elde edebilmek için antrenör Mehmet Erdinç Çelik nezaretinde çalışmalarını hafta içi ve hafta sonu azimle sürdüren genç yetenekler, eğitim gördükleri okullarında da arkadaşları tarafından büyük coşkuyla karşılanıyorlar. Şampiyon sporcularda, arkadaşlarını bu spora yönlendirmek için herkese tavsiye ediyorlar.
Uluslararası Karate hakemi ve Milli takım antrenörü Mehmet Erdinç Çelik, kentteki gençlerin yeteneklerinin keşfedilmesi için kurulan Çelik spor kulübü bünyesinde birçok başarılı sporcunun olduğunu ve herkese örnek bir başarıyı yakaladıklarını söyledi.

KÜÇÜK BEDENLERE BÜYÜK YETENEKLER KAZANDIRIYORUZ
Kulüp olarak sportif faaliyetleri hakkında bilgi veren Antrenör Mehmet Erdinç Çelik, “Henüz yeni bir kulüp olmamıza rağmen, planlı programlı ve disiplinli hafta içi ve hafta sonu eğitim veren kulübümüz amacı yetenekli çocukları keşfedip geleceğin şampiyonlarını yetiştirmektir. Antrenmanlarımıza sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde büyük titizlik ve özenle devam ediyoruz. Çelik spor kulübü olarak küçük bedenlere büyük yetenekler kazandırıyoruz. Başarılı çalışmalarımızla hedeflerimize ulaşırken, umarım diğer öğrencilerimize, evlatlarımıza bir ışık ve umut oluruz. Durmadan planlı programlı çalışarak buradaki yetenekleri bulup, onları altın madalya yolunda koşturmaya devam edeceğiz. Bu inancımızla nice şampiyonlar çıkarıp Ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracağımızın ümidindeyiz. Bize büyük desteği olan tüm ailelere şükranlarımı sunuyorum.”dedi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum