Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tatoğlu, Gebze'ye atandı!

Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer’in Iğdır İl Gençlik Spor Müdürlüğüne atanmasının ardından boşalan müdürlük koltuğuna oturacak isim belli oldu. Gökhan Yavaşer’in atanmasının ardından Gebze İlçe Gençlik Spor Müdürlüğüne Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu vekaleten atanmıştı.

Tatoğlu, Gebze'ye atandı!
05 Ekim 2020 - 13:19 - Güncelleme: 05 Ekim 2020 - 13:21

Tatoğlu’nun vekaleten yürüttüğü Spor Müdürlüğü görevine bugün Bakanlık İmzasından geçerek asaleten atandı ve Gebze’nin İlçe Gençlik Spor Müdürü oldu. Tatoğlu Darıca'ya yeni bir spor müdürü atanana kadar vekaleten yine bakacak.

HİKMET TATOĞLU KİMDİR? 

1972 tarihinde Rize İkizdere’de doğdu. Ortaokulu İkizdere İmam Hatip’te, Liseyi Gebze İmam Hatip Lisesi’nde okudu. 1994 yılında Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beğen Eğitimi ve Spor Bölümü’ne girdi. 1998 yılında mezun olan Tatoğlu aynı yıl Gebze’de Beden Eğitimi öğretmeni olarak göreve başladı. 2008 yılında Darıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili olarak atanan Tatoğlu, 2015-2016 Gebze Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalında Yüksek Lisans yaptı. Tatoğlu ve bir kız çocuk babası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum